Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Березень » 3 » Товариські матчі. Десна (Чернігів) – ФК Полтава (Полтава) 0:1, Десна (Чернігів) – Динамо (Брянськ) 3:1 + відео
Товариські матчі. Десна (Чернігів) – ФК Полтава (Полтава) 0:1, Десна (Чернігів) – Динамо (Брянськ) 3:1 + відео
13:47

26 лютого 2013 року. Контрольний матч. 

"Десна" – "ФК Полтава" – 0:1

Голи: ?


27 лютого 2013 року. 17:30. м. Алушта. Контрольний матч. 

"Десна" – "Динамо" – 3:1

Голи:
 Воронченко, 32, Бовтрук, 61, Мельник, 85 Масловский, 17

плазма крови животных 

На першу товариську гру «синьо-білі» переїхали до Алушти. Тут погода виявилася по-тепліше, ніж у Молодіжному. А ось поле відверто розчарувало - земляне покриття з клаптями трави.

Активніше зустріч почала «Десна». Власне цього і можна було очікувати. Чернігівці вже завершують свій збір в той час, як підопічні Дмитра Ларіна дебютують на чорноморському узбережжі.

У прем'єрні хвилини українці створили два найнебезпечніших моменти. Спочатку бранців від неприємностей врятував форвард, який забрався в офсайд. Потім партнерів підстрахував Магкеев, що заблокував удар із убійної позиції.

Поступово «Динамо» освоїлося, і відсунуло гру від своїх воріт. Небезпечні моменти також не змусили себе довго чекати. Дуже активно на своєму фланзі діяв Шелюто. На 10-й хвилині в результаті багатоходової комбінації на ударній позиції опинився дебютант - Панін. В останній момент під м'яч кинувся захисник і загрозу ліквідував. Потім Шелюто обікрав захисника і зробив сольний прохід по флангу. Найнебезпечніший простріл знову ліквідував захисник.

А потім відбувся гол. Чернігівці зупинили черговий прохід Шелютова з порушенням правил. Штрафний пішов пробивати Масловський. Його удар метрів з 30 виявився ідеальним по силі і точності - 1:0. Правда, особливої ​​радості цей гол Андрію не приніс. Під час удару він отримав мікротравму і попросив заміну. Про ступінь серйозності пошкодження стане відомо пізніше після обстеження динамівськими лікарями. Місце Андрія на полі зайняв Антон Воробйов.

«Десна» в атаці грала дещо примітивно. Постійні закиди на високорослого нападника особливої ​​небезпеки в собі не таїли, але і розслаблятися «синьо-білій» обороні не давали. На 28-й хвилині «Динамо» повинно було подвоювати рахунок. Шелюто увірвався в штрафну, по дорозі обігравши двох захисників. Навісив на дальню штангу, де передачу вже чекав ніким не прикритий Титов. Володимир робив усе правильно, бив головою з відскоком від землі, але страж чернігівських воріт свою команду врятував.

Не забиваєш ти, забивають тобі. Футбольна істина спрацювала майже миттєво. Форвард «Десни» отримав м'яч метрах в 24 від воріт, і не замислюючись, обвідним ударом відправив м'яч точно в кут 1:1.

Кінцівка тайму пройшла з перевагою українського клубу. «Десна» притиснула нашу команду до воріт, правда ніяких дивідендів з цього суперники витягти не змогли.

Після перерви наставник «Динамо» Дмитро Ларін провів низку замін. Поступово на полі з'явилися всі, що залишилися в запасі гравці. Вже на 50-й хвилині «Десна» могла вийти вперед. Нападаючий чернігівців обіграв Сулоева і бив у порожній кут. Партнерів виручив Єфременко, який відбив удар. Тим не менш, свого українці домоглися. На 61-й хвилині форвард втік від Гараєва і з лінії воротарської пробив точно в кут - 1:2.

Динамівці руки не опустили і створили прекрасний момент. Атака 4 в 3 завершилася ударом Риченкова з меж штрафного. Воротар м'яч відбив, але першим на підбір встиг Санніков. Після його удару м'яч влучив у захисника.

Команди заграли веселіше, без центру поля, атакою відповідаючи на атаку. На 75-й хвилині Санніков мав ще один прекрасний шанс, щоб зрівняти рахунок. Отримавши пас від Сулоева, на чужій половині поля Дмитро кинувся до воріт. За допомогою Фролова, обігравши двох захисників, динамівський півзахисник завершував атаку потужним ударом у «дев'ятку». Воротар у ефектному стрибку м'яч відбив.

Точку в матчі чернігівці поставили на 85-й хвилині. Швидкий розіграш штрафного, прохід по флангу навіс і нападник головою відправив м'яч точно в кут воріт 1:3.

Прес-служба Динамо Брянськ, fc-db.ru

Відео матчу: http://www.youtube.com/watch?v=SZzE1nkES_k

Переглядів: 1277 | Додав: Serhey007 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 2
2 Sined  
0
Забивали Воронченко і Бовтрук!А ще сьогодні зіграли з Металлург Запоріжжя (U-19) 2-0 перемогли!Забивали Луценко та Фурта.

1 Serhey007  
0
может кто сможет точно определить авторов первых двух голов.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024