Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Квітень » 6 » Товариський матч. Десна (Чернігів) – ФК Севастополь-2 (Севастополь) 1:0
Товариський матч. Десна (Чернігів) – ФК Севастополь-2 (Севастополь) 1:0
15:17
6 квітня. 13.00. Куйбишево. СК «Севастополь». Ст. "Інкомспорт". Контрольний матч.

"Десна" – "ФК Севастополь-2" – 1:0

Голи: Мельник (90+1)

Попередженния: Недоля (32), Колесник (79) -  Овчинніков (33), Фурта (55)

Арбітри: Олександр Беркут, Юрій Абраменко, Михайло Ординарцев

Десна: Радь (Белошапка, 46), Поліщук (Стеценко, 74), Білий (Картушов, 74), Чуланов (к) (Кондратюк, 80), Анеліков (Мачуленко, 80), Кобець (Жук, 74), Воронченко (Каваців, 74), Овчинніков (Бовтрук, 74), Луценко (Мельник, 67), Бровкін (Чепурненко, 74), Плешаков (Фурта, 46)
НЗ: Федоренко
Головний тренер: Олександр Рябоконь

Севастополь: Лутченко, Бурий (Лавріненко, 46), Євдокимов (Білоус, 86), Колесник, Гевлич, Кухарук (Валуєв, 67), Кухарський (Ківа Е., 68), Червонецький (Коновалов, 56), Недоля (к), Сечін (Дмітрук, 79), Тудаков (Микало, 38)
НЗ: Потапов, Бібченко, Загвоздін, Бондаренко,
Старший тренер: Валерій Чалий

«Севастополь-2» завершує підготовку до чемпіонату другої ліги. Довгий час, за відсутності розкладу офіційних матчів весняної частини сезону, команда готувалася без прив'язки до турнірного ритму, але от тепер футболісти і тренерський штаб нашої молодіжки, нарешті, змогли ознайомитися з календарем чемпіонату.

В якості закріплення виконаної на передсезонних зборах роботи, підопічні Валерія Чалого зіграли ще один товариський матч з чернігівською «Десною», яка повернулася на збори до Криму у зв'язку з перенесенням матчу другої ліги зі «Скалою» (Стрий). Нагадаємо, що севастопольці вже зустрічалися з командою Олександра Рябоконя 21 березня і поступилися з рахунком 0:2.

Обидва матчі виявилися в чомусь схожі, але так само наставники команд відзначили і відмінності між спарингами. Зокрема, футболісти «Севастополя» цього разу грали агресивніше у відборі і мали більше шансів відзначитися, проте знов підвела реалізація. Частіше за інших в першому таймі воротах суперника загрожували Кухарський та Сєчін, але їх удари не доставили клопоту воротареві.

У складі «Десни» можна відзначити активні дії з боку тандему форвардів Плешаков - Бровкін. Юра виконав великий обсяг роботи, проте по воротах своїх колишніх одноклубників так жодного разу і не вдарив. А Бровкін пару раз опинявся на ударній позиції, але в цих моментах свою команду виручав Лутченко.

По ходу другого тайму команди дещо збавили оберти. Тренери команд намагалися освіжити гру замінами, і це принесло свої плоди. Правда, «урожай» «Десни» виявився багатшим, ніж у «Севастополя».

Севастопольським футболістам знову не вдалося реалізувати свої моменти. У другій половині самим «небезпечним» гравцем нашої команди був Микита Коновалов, який двічі завдавав удару з меж штрафного майданчика, але обидва рази м'яч проходив трохи вище поперечини.

А чернігівці, які також втратили кілька хороших моментів, зуміли розпечатати ворота Артема Лутченко буквально за секунду до фінального свистка. Голкіпер чернігівської команди Артем Білошапка виконав винос до штрафного майданчику севастопольців, і Лутченко, невдало зігравши на виході, дозволив Мельнику переправити м'яч головою у порожні ворота.

«Десна» знову виявилася сильнішою «Севастополя-2», хоча хід зустрічі і не припускав такого результату. Вже через тиждень обидві команди стартують у чемпіонаті другої ліги. Підопічні Олександра Рябоконя відправляться в гості до «Славутича», а команда Валерія Чалого вдома прийматиме «Гірник-Спорт» з Комсомольська.

Прес-служба ФК Севастополь

Общайтесь на http://chernigov.info/ - Чернигов Форум
Переглядів: 1007 | Додав: Serhey007 | Рейтинг: 4.5/2 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024