Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Вересень » 23 » В очікуванні команди Прем’єр-Ліги...
В очікуванні команди Прем’єр-Ліги...
01:03

Неділя, 23 вересня. 16:00. м. Чернігів. Стадіон імені Юрія Гагаріна

Арбітр матчу: Бондар І.І. (Київ)

электрошокеры

Асистенти арбітра: Приступа С.А. (Київ), Приймачук А.Г. (Рівне)

4-й арбітр: Дудчик А.В. (Чернігів)

Інспектор: Митровський М.І. (Ужгород)

Перше місце другої ліги, група А – Тринадцяте місце прем’єр ліги

Баланс зустрічей в усіх турнірах: 9: +6=2–1, 11:6 на користь Ворскли.

На полі Десни: 4: +2=1-1, 5:4 на користь Ворскли.

 В неділю в Чернігові намічається справжнє футбольне свято. До міста завітає команда з Прем’єр Ліги, щоб зіграти з чернігівською «Десною» в 1/16 фіналу Кубка України. Суперником цим буде полтавська Ворскла. Команда, яка вже протягом багатьох сезонів грає  в елітному українському дивізіоні, стабільно займаючи місця в першій десятці чемпіонату. А нещодавно, в 2008-2009 роках навіть ставала володарем Кубка України, обігравши в фіналі сам донецький «Шахтар». Саме боротьбу за цей трофей в цьому сезоні вона і розпочне в Чернігові.

Велика заслуга в останніх успіхах клубу беззаперечно в тренерському генії Миколи Павлова, який і зміг збудувати цей міцний колектив. І мабуть саме втрату його цього сезону можна вважати найбільшим мінусом трансферної політики клубу. Не зважаючи на те, що команді вдалося зберегти своїх лідерів: Безуса, Селіна і Курілова.

Стартувала команда з двох поразок поспіль, вже під керівництвом нового тренера Вадима Євтушенко. Треба зазначити,що новий керманич зміг протримався в клубі лише два місяці. Заміну йому поки що знайти не змогли, тому виконуючим обов’язки назначили екс-тренера молодіжного складу «Ворскли», Сергія Свистуна. Після чого команда змогла видати серію з трьох матчів без поразок, обігравши при цьому київське Динамо і зігравши в нічию з луганською «Зорею» і дніпропетровським «Дніпром». І тільки в Харкові «Металіст» зміг перервати цю серію, завдавши досить болючої поразки 4:0. Саме з таким «багажем» успіхів і невдач «Ворскла» приїде до Чернігова реабілітовуватись за невдалий старт сезону і здобувати путівку в наступне коло змагань.

Чернігівська «Десна» в свою чергу на даний момент є лідером своєї групи А другої ліги і одним із головних фаворитів на підвищення у класі. Команда ще не знала гіркоти поразок в цьому сезоні, втративши очки лише в трьох матчах. Звісно на першому плані для команди зараз стоїть завдання саме в чемпіонаті, але перевірити свої сили в грі з командою еліти навряд чи можна відмовиться.

В психологічному плані на господарів поля результат тяжіти не повинен, гості беззаперечні фаворити зустрічі. Це може зіграти злий жарт з «Ворсклою», хоча така ймовірність і є дуже низькою.

З іншої сторони фізичний стан команд. Якщо команда елітного дивізіону весь тиждень відпочивала після гри минулої суботи (і буде відпочивати до наступної гри чемпіонату стільки ж), то «Десна» була змушена грати серед тижня черговий тур чемпіонату(і буде змушена після кубкової гри через чотири дні знову грати в чемпіонаті). Такий розклад явно не на стороні господарів.

Що стосується складів команд, то господарі поля намагатимуться виставити свій максимально найсильніший склад з врахуванням фізичних можливостей гравців. Точно не зможуть допомогти команді Володимир Чуланов та новачок команди Єгор Картушов. Гості мають можливість випустити всіх найсильніших за виключенням дискваліфікованого Йована Маркоський та травмованого Олексія Курілова. Але скоріше за все ризикувати всіма своїми лідерами команди вони не будуть, тримаючи в голові наступний тур чемпіонату.

Але якби там не було, обидві команди будуть налаштовані на боротьбу. «Ворскла» буде намагатись спокійно на класі здобути свою заплановану перемогу, а «Десна» матиме намір не впасти обличчям в грязь перед своїми вболівальниками і зробити все, що від неї залежить, аби гостям гра не здалася залегкою.

Травмовані: Володимир Чуланов (Десна) – Олексій Курілов (Ворскла)

Дискваліфіковані: Йован Маркоський (Ворскла)

Орієнтовні склади:

 

Сергій Вертіль спеціально для fcdesna.at.ua

Переглядів: 1263 | Додав: azzi | Рейтинг: 5.0/4 |
Всього коментарів: 2
2 Den  
0
а вобще очень хороший анонс! было бы здорово если бы и на матчи 2 лиги такие делали)

1 Den  
0
«Десна» матиме намір не впасти обличчям в грязь... улыбнуло

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024