Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2010 » Червень » 22 » Відкритий лист. "элитные проститутки киева"
Відкритий лист. "элитные проститутки киева"
12:43
<b style=""><span style="" lang="RU"><o:p></o:p></span></b> <p class="MsoNormal" style="text-align: right;" align="right"><b style=""><span style="" lang="RU">Чернігівському міському голові</span><br> Соколову Олександру Володимировичу<o:p></o:p></b></p> вип протитутки киев <p class="MsoNormal" style="text-align: right;" align="right"><b style=""><o:p> </o:p>Президенту ФФУ<br> Суркісу Григорію Михайловичу<o:p></o:p></b></p> <p class="MsoNormal" style="text-align: right;" align="right"><b style="">Президенту ПФЛ України<br> Бальчосу Мілетію Володимировичу<o:p></o:p></b></p> <p class="MsoNormal" style="text-align: right;" align="right"><o:p> </o:p></p> <p class="MsoNormal" style="text-align: right;" align="right"><o:p> </o:p></p> <p class="MsoNormal" style="text-align: center;" align="center"><b style="">Шановні Олександре Володимировичу, Григорію Михайловичу та <br> Мілетію Володимировичу!<o:p></o:p></b></p> <p class="MsoNormal"><span style="">     </span>У цьому році виповнюється 50 років з моменту заснування футбольного клубу «Десна» Чернігів, клубу який символізує собою футбол всього чернігівського регіону. Клубу, ім<span style="" lang="RU">’я якого асоціюється </span><span lang="RU"><span style=""> </span></span>з такими видатними постатями радянського та світового футболу як Олег Кузнєцов, Віктор Банніков та Юхим Школьніков. Клубу, який подарував українському футболу таких гравців як Андрій Ярмоленко, Олександр Романчук, Валерій Соколенко, Олександр Піщур та інших. </p> <p class="MsoNormal"><span style="">     </span>Федерація футболу України та Професійна футбольна ліга України активно декларують розвиток футболу в регіонах нашої країни, але разом з тим на останньому виконкомі ФФУ було прийнято абсолютно протилежне деклараціям рішення, що поставило «хрест» на футболі всього чернігівського регіону, разом з його досягненнями і здобутками. <br> <br> <span style="">     </span>Розуміючи всю складність ситуації, що склалася, та об’єктивні причини, що призвели до цього рішення, ми просимо зробити все від Вас залежне, аби врятувати футбол у чернігівському регіоні. </p> <p class="MsoNormal"><span style="">     </span>В тому разі, якщо не буде прийнято жодних кроків до збереження професійного футболу в Чернігові, повідомляємо Вас, що ми налаштовані на активні дії щодо збереження футбольного клубу «Десна» і готові проводити мітинги у підтримку клубу під стінами федерації футболу України, Професійної футбольної ліги України та міської Ради міста Чернігова.</p> <p class="MsoNormal"><b style="">З повагою до Вас, <o:p></o:p><br> фанати ФК «Десна» Чернігів.<o:p></o:p></b></p> 

Переглядів: 2216 | Додав: DimaX | Рейтинг: 5.0/12 |
Всього коментарів: 211 2 3 »
21 Дима  
0
Ура,ура,ура!!!Респект всем кто бборолса за Десну!!!

20 ЮРА  
0
Таким образом, - видим, что апеляционный комитет принял решение при отсутствии кворума, а соответственно не есть правомочным, - тоесть не есть действительным.

(ФК «ДЕСНА» не лишали статуса профессионального клуба)

Кроме, этого даже если предположить, что решение действительно и законно, то атестационная комиссия только установила, наличие соответствующих нарушений, - а 1-я и апеляционная инстанция их в этом поддержали.

Но а дальше что ?

Полномочия по поводу применения санкций за установленные атестационной комиссией – нарушения, - имеют право – исключительно дисциплинарные органы ФФУ – Контрольно-дисциплинарный комитет ФФУ и Апелляционный комитет ФФУ, согласно ст.ст.3,5 Дисциплинарных правил ФФУ (Приложение № 1):

Додаток 1

ПОЛОЖЕННЯ

про застосування дисциплінарних санкцій у випадку невиконання вимог ФФУ з атестації футбольних клубів України

Стаття 3. Дисциплінарні санкції, що застосовуються до

клубів

За порушення (невиконання) вимог Положення до клубів застосовуються дисциплінарні санкції, передбачені в пунктах 1, 3 статті 14 Дисциплінарних правил ФФУ та додатках 2 – 5:

– попередження;

– зауваження;

– зобов’язання надати гарантії, будь-які свідчення або виконати додаткові вимоги у визначений термін;

– обов'язковий грошовий внесок у сумі до 125 000 гривень;

– заборона використання стадіону;

– позбавлення турнірних очок;

– позбавлення права на трансферну діяльність на певний термін;

– переведення до ліги нижчої за рангом;

– виключення зі складу учасників змагань, які проводяться, або виключення із майбутніх змагань, або позбавлення статусу професіонального клубу;

– рішення про заборону створення телевізійного сигналу з одного чи кількох матчів і/або рішення про безкоштовну передачу телевізійного сигналу або дозвіл на його передачу за плату, усе стосовно одного чи кількох матчів.

Стаття 5. Порядок застосування дисциплінарних санкцій

1. Застосування санкцій, передбачених Положенням про санкції, до клубів-претендентів та клубів-ліцензіатів, є винятковою компетенцією органів здійснення футбольного правосуддя ФФУ та здійснюється за поданням Комітету з атестування футбольних клубів.

2. Санкції, встановлені Положенням про санкції, застосовуються винятково до системи атестування футбольних клубів в Україні.

Как следует предполагать, нарушения установили, но в органы футбольного правосудия не вносили „подання”, а соответственно, санкции предусмотреные ст.ст.3,5 Приложения № 1 Дисциплинарных правил ФФУ, - не применяли и соответственно не принималось решения о:

– виключення зі складу учасників змагань, які проводяться, або виключення із майбутніх змагань, або позбавлення статусу професіонального клубу;

При этом, ФК «ДЕСНА» не прошла аттестацию на участие в 1-й лиге, но это не исключает возможности ее участия во 2-й лиге, что болельщики Чернигова и области – получили…

Получили довольно мудрое решение ФФУ и ПФЛ – решение наболевшей ВСЕМ проблемы, - и наконец-то через ГРОМАДНЫЕ проблемы – получили понимание клуба (больше даже местных властей, чем клуба (есть пока, только команда)), ОБЯЗАТЕЛЬНОСТИ требований ФФУ и УЕФА по вопросам аттестации.

Поздравляю, всех болельщиков Чернигова и город с ФУТБОЛОМ !!!

Федерация футбола Украины и ПФЛ Украины, действительно, до последнего – все делали и сделали, все-таки, - дабы помочь Чернигову сохранить футбол.

Это было в их силах и большая БЛАГОДАРНОСТЬ им за это от болельщиков Чернигова.

RESPECT !!!


19 ЮРА  
0
АПЕЛЯЦІЙНИЙ КОМІТЕТ З АТЕСТУВАННЯ ФУТБОЛЬНИХ КЛУБІВ

ФЕДЕРАЦІЇ ФУТБОЛУ УКРАЇНИ

РІШЕННЯ

м.Київ

15 червня 2010 р.

Апеляційний комітет з атестування футбольних клубів Федерації футболу України у складі головуючого Тітова М.І. та членів, Пелипенко О.С., Турчина С.О. і Шкрьоби О.В., розглянувши апеляційну скаргу приватного підприємства футбольного клубу «Десна» м. Чернігів,-

Апеляційний комітет ФФУ, керуючись п.3.2.4.1 Положення про атестацію футбольних клубів, статтею 37 Статуту ФФУ-

ВИРІШИВ:

1. У задоволені скарги ПП ФК «Десна» м.Чернігів про скасування рішення Комітету ФФУ з атестації футбольних клубів від 18 травня 2010 р. щодо відмови у видачі атестату на право участі ПП ФК «Десна» м.Чернігів у національних змаганнях з футболу у спортивному сезоні 2010/2011 рр. - відмовити.

2. Про прийняте рішення повідомити ПП ФК «Десна», а також ФФУ і ПФЛ України.

3. Рішення остаточне і оскарженню не підлягає.

Голова Апеляційного комітету


18 ЮРА  
0
А именно...

Так, Апеляционный комитет по атестации ФК ФФУ – принял, как оказывется, - „не совсем правильно и не совсем правомочное решение”, - если внимательно прочитать Положение об атестации ФУ Украины, то п.3.2.5.5. Положення гласит:

„Виконавчий комітет ФФУ призначає членів Апеляційної комісії, що складається з 5 осіб. Кворум повинен складатися мінімум з 5 членів.

Голова Апеляційної комісії має право вирішального голосу.

(H) Рішення приймається секретним голосуванням та за наявності передбаченого кворуму. Рішення повинно бути оформлене у письмовій формі та бути підписане головою та секретарем Апеляційного органу.

У письмовому рішенні повинно бути зазначено наступне:

- імена членів

- час прийняття рішення

- сторони, їх претензії та обставини справи щодо якої вони

звертаються

- Рішення органу першої інстанції та обставини прийняття рішення.”

В свою очередь, - если орять-таки внимательно изучить Решение Апеляционного коми тета по атестации ФК ФФУ от 15.06.2010 г., как по ФК „ДЕСНА”, - то видим следующие факты:


17 ЮРА  
0
Футболу в Чернигове все-таки - суждено быть !!!

Вполне ожидаемый результат, с учетом того, что ФК „ДЕСНА” за последние 3 года измучила своими „фокусами” всех - и болельщиков и ПФЛ и ФФУ, в связи с чем и получил „красную карточку” – в виде отказа в выдаче атестата на участие в чемпионате на сезон 2010/2011 г.г., тем болем с учетом, того что команда есть, спонсор есть, - а клуба и руководства нет...

Но следует обратить внимание, что результат ожидаемый потому, что:

1) получили урок – думаю раз и навсегда (больше „играться” с ФФУ и думать, что атестация это так-себе – второстепенное занитие, - никто в ФК „ДЕСНА” – НЕ ПОСМЕЕТ);

2) порядок принятия решения Апеляционным комитетом по атестации ФК ФФУ от 15.06.2010 г. говорит не о чем инном, как о наличии шанса на исправление, до последнего, чем думаю местная власть и воспользовалась, пытаясь запрыгнуть в уходящий поезд ....


16 Дима  
0
ПФЛ утвердила график подачи заявок команд клубов второй лиги на участие в соревнованиях на первый круг сезона 2010-2011 годов. Судя по списку, ФК «Харьков» прекратил свое существование.
12 липня 2010 р.
1. ФК «Іллічівець-2» Маріуполь
2. ФК «Суми» Суми
13 липня 2010 р.
3. ФК «Шахтар-3» Донецьк
4. ФК «Десна» Чернігів
14 липня 2010 р.
5. ФК «Полтава» Полтава
6. ФК «Шахтар» Свердловськ
7. ФК «Верес» Рівне
15 липня 2010 р.
8. ФК «Сталь» Дніпродзержинськ
9. ФК «Гірник» Кривий Ріг
16 липня 2010 р.
10. ФК «Кремінь» Кременчук
11. ФК «Олімпік» Донецьк
12. ФК «Енергія» Нова Каховка
19 липня 2010 р.
13. ФК «Металург-2» Донецьк
14. ФК «Єдність» Плиски
15. ФК «Дніпро-2» Дніпропетровськ
20 липня 2010 р.
16. ФК «Рось» Біла Церква
17. ФК «Динамо» Хмельницький
18. ФК «Олком» Мелітополь
21 липня 2010 р.
19. МФК «Миколаїв» Миколаїв
20. ФК «Гірник-Спорт» Комсомольськ
21. ФК «Нива» Тернопіль
22 липня 2010 р.
22. ФК «Чорноморець-2» Одеса
23. ФК «Скала» Моршин
24. ФК «Бастіон» Іллічівськ
обнадеживающая информация,значит все таки в списке команда есть,атестацию дали???

15 arxangel  
0
Какие новости ребята??Вышло хоть что-нибудь!??

14 tomminoker  
0
Надеюсь и верю что футбол не умрет в городе.

13 гость  
0
Северный Медведь а может хватит уже сопли здесь размазывать? Когда ничего не получиться - будет твой выход, можешь плакать и посыпать голову пеплом. А пока сделай одно маленькое одолжение: не помогаешь - не каркай!

12 Северный Медведь  
0
получается с понедельника можно ждать новостей ...
только есть пара не совсем понятных мне вещеей...кто в теме разЪясните...
зачем и что переводить с Сулима на Чеботарева?? ведь регистрация аннулирована ффу без права аппеляции ((
для получения акредитации даже во вторую лигу нужен контракт с лецензированным тренером и игроками ...у того что осталось в распоряжении Поровознюка под названием ПП Десна нет ничего кроме договора аренды поля !!!! не проще под вторую лигу создавать новое юр.лицо???
со слов Стороженко хрен что получится с реанимацией Десны в этом сезоне...
пессимистично???? пообщайтесь с Сергеем Михалычем и у вас оптимизма поубавиться ... они (ффу)убивали команду целеустремленно и подготовленно ...черниговские зазевались и мы остались без футбола ,а голова федерации черниговской работает в ...ВИННИЦЕ!!! и вот о чудо Винница ВМЕСТО Десны.... какое милое совпадение
****
помочь ??? скажи Георгий чем помочь и если в моих силах ,то с удовольствием помогу!!!

1-10 11-20 21-21
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024