Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Жовтень » 3 » Відповідь за перше коло
Відповідь за перше коло
00:42

Середа, 03 жовтня. 16:00. м. Чернігів. Стадіон імені Юрія Гагаріна

Арбітр матчу: Запрутняк В.В. (Ужгород)

Асистенти арбітра: Дорошенко В.А. (Житомир), Наскалов С.В. (Мукачеве)

4-й арбітр: Федорок В.І. (Чернігів)

Інспектор: Ольшанецький В.М. (Івано-Франківськ)

Перше місце другої ліги, група А – Восьме місце другої ліги, група А

Баланс зустрічей в усіх турнірах: 1: +0=1–0, 1:1

На полі Десни:


В середу чернігівську «Десну» очікує черговий матч чемпіонату. На стадіон імені Юрія Гагаріна завітає дубль київської «Оболоні».  «Оболонь-2» була заявлена на чемпіонат в останній момент, коли вже команди фактично готувалися до старту. Причина появи її в другій лізі досить проста. Основний склад «Оболоні» не зміг втриматись в Прем’єр-лізі і вилетів до Першої ліги. В свою чергу без свого чемпіонату залишилась і молодіжна команда, яка грала в чемпіонаті молодіжних команд, тому і виникла необхідність дати її гравцям  ігрову практику . Також був варіант з хмельницьким «Динамо», фінансувати яке допомагає президент «Оболоні» Олександр Слободян (в минулому році там грало декілька гравців пивоварів на правах оренди), але пристроїти весь молодіжний склад туди звісно було не реально.

В молодіжній першості дубль «Оболоні» провів три сезони і при цьому не опускався нижче десятого місця, а в минулому сезоні навіть зміг завоювати бронзові медалі, пропустивши вперед лише луганську «Зорю» і донецький «Шахтар».  Звісно склад команди в порівнянні з минулим сезоном зазнав деяких змін, але фактично це та ж сама команда, яка спроможна потріпати нерви будь-якому супернику.

Цей сезон дубля пивоварів можна поділити на дві частини. Початок сезону вдався на славу. Після п’яти турів команда йшла в групі лідерів, попутно обігравши херсонський «Кристал» та «черкаський Славутич» на виїзді та одеський «СКА» вдома і зігравши в нічию з чернігівською «Десною».

Наскільки вдало «Оболонь-2» почала сезон, на стільки ж не вдало його і продовжила. В наступних шести турах команда не змогла здобути жодної перемоги, лише двічі зігравши в нічию з аутсайдерами ліги «Єдністю» з Плисок та хмельницьким «Динамо». Апогеєм падіння команди стала домашня поразка в останньому турі від самої слабої команди групи,  херсонського «Кристалу». 

Назвати точні причини такого перепаду результатів важко, але на днях з’явилася інформація, що в клубі виникли фінансові проблеми через конфлікт між керівниками клубу. Починаючи з червня місяця гравці та персонал клубу не отримують заробітну платню, що мабуть і є головною причиною таких результатів. А зважаючи на те, що «Оболонь-2» є лише дублюючим складом, то результати команди в другій лізі страждають найбільше.

Чернігівська «Десна» в свою чергу продовжує набирати хід. Безпрограшна серія команди в чемпіонаті вже налічує дванадцять матчів і зупинятися ніхто не бажає. Після виснажливої серії ігор в минулому місяці, деснянці нарешті отримали можливість перевести дух. А осічка суперника з Черкас  в минулому турі дозволила отримати перевагу вже в сім очок, що безперечно тільки додасть команді впевненості.

Серед негативних моментів можна відзначити, що під питанням залишаються травмовані Чуланов, Бриль і Картушов. Але враховуючи рівень конкуренції в команді, навряд чи це може бути великою проблемою.

Цікавим моментом зустрічі може стати повернення до Чернігова Сергія Кучеренко, нещодавнього улюбленця місцевої публіки. Після «Десни»  він сезон відіграв в «Кримтеплиці» з Молодіжного (кращий бомбардир та гравець того сезону в Першій лізі), потім перейшов до своєї теперішньої команди «Оболоні», яка тоді грала в Прем’єр-лізі. Минулий сезон провів вже в оренді в Першій лізі в команді «Говерла-Закарпаття», але після повернення в Київ тепер лише балансує між першою та другою командою «Оболоні».

Отже, «Десна» як ми вже звикли вийде на поле в ранзі фаворита і прагнутиме довести, що втрата очок в матчі першого кола між командами була лише випадковістю. Здавалось би і в нинішньому стані «Оболонь-2»  ніяких проблем чернігівцям створити не повинна, але все ж таки не треба забувати, що ще недавно ця команда показувала зовсім інші результати і чекати від неї можна чого завгодно.

Під питанням: Володимир Чуланов, Єгор Картушов, Олександр Бриль (Десна) –

Дискваліфіковані: Олексій Черемісін, Вячеслав Турчанов, Антон Шевчук (всі Оболонь-2)

Орієнтовні склади:


ПРОГНОЗ НА МАТЧ: Перемога Десни-70% : Нічия -20% : Перемога Оболоні-2-10%

Сергій Вертіль спеціально для fcdesna.at.ua



любое ключевое слово с заголовка или с категорий сайта http://xrest.net/, можно хоть как склонять. PS если будут левые слова, которых нигде нет, постовой не будет принят. PSS не используйте этот текст как анкор.
Переглядів: 1041 | Додав: Serhey007 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024