Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Серпень » 28 » Наш суперник: ФК Славутич (Черкаси)
Наш суперник: ФК Славутич (Черкаси)
16:37

Футбольний клуб «Славутич» створений 10 червня 2010 року за ініціативи голови Черкаської обласної державної адміністрації Сергія Тулуба, який є почесним президентом клубу. Майже через місяць після заснування черкаська команда зробила першу спробу отримати ліцензію для участі у турнірах серед неаматорських колективів, проте для виконання усіх необхідних вимог проходження атестації не вистачило часу. Друга спроба була вдалою, що стало подарунком клубу до першої річниці з дня свого народження та приємною новиною для жителів Черкащини.

Два роки наша область була серед небагатьох регіонів України, які не мали своєї професіональної футбольної команди. У 2009 році припинив існування черкаський ФК «Дніпро». Команду, яка була серед лідерів другої ліги, від краху могла врятувати підтримка міської або обласної влади. На жаль, тоді можновладці цією проблемою на перейнялися.

Прикладом підтримки владою розвитку футболу на Черкащині стало створення у 2010 році футбольного клубу «Славутич», який наступного року стартував в чемпіонаті України серед команд другої ліги.

Дебют на професіональному рівні став більш ніж переконливим: черкаський «Славутич», склавши гідну конкуренцію лідерам групи «А» – ФК «Суми» та чернігівській «Десні», посів почесну третю сходинку турнірної таблиці за підсумками сезону 2011/12 рр. Тренерському штабу на чолі з Олександром Кирилюком вдалося створити боєздатний колектив, основу якого склали молоді перспективні вихованці черкаського футболу.



Заказать тонирование автомобилей харьков
Переглядів: 831 | Додав: azzi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024