Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2010 » Травень » 14 » "Волинь" - "Десна" 2:1.
"Волинь" - "Десна" 2:1.
21:30

Після перерви «Волинь» масовано пішла вперед і притисла деснянців до власних воріт так, що оборонятися вони змушені були усією командою, коли усі одинадцять гравців подовгу сиділи у власному карному, з усіх сил створюючи перешкоди для господарів. В дебюті досить активно діяв свіжий Рибальченко, однак на 47-й хвилині, перебуваючи метрів за десять від воріт, вдарив повз стійку. А далі пішла така облога й обстріл воріт гостей, що ті берега не бачили… Герасимюк з гострого кута влучає в сітку із зовнішнього боку, головою б’ють Гошкодеря та Кану – обидва рази у сантиметрах над поперечиною. Зрештою, на 60й хвилині Герасимюк подав штрафний з лівого флангу у центр карного і довгоочікуваний новачок «Волині» Кану з лінії воротарського підрізав шкіряного точно у сітку – гол!!!

Оскільки нічия лучан не влаштовувала аж ніяк, то вони продовжили свій тиск й надалі і вже за хвилину Герасимюк пробивав штрафний з тієї ж точки, але м’яч пролетів над поперечиною, а за дві хвилини головою з кута воротарського бив Лісовий –також неточно. Гості ж до воріт «Волині» дійшли одного разу за весь тайм і у першому ж випадку мали непоганий шанс відзначитися. На 65-й хвилині Єрмлоенко чудово пробив зі штрафного зліва з лінії карного під поперечину, але Ндоє майстерно справився з цим пострілом і перевів м’яч на кутовий. Надалі ж «Десна» міцно засіла у власний карний, відстоюючи нічию. Найпомітнішою особою у її складі у ці хвилини став голкіпер Коледа. Якби на грі був присутній Мирон Маркевич, то збірна України стовідсотково отримала б нового воротаря. Коледа насправді творив дива у рамці і тягнув усе, що можна й не можна було дістати. На 73-й хвилині Лісовий потужно вдарив з лінії карного в нижній кут – Коледа відбив і той же Лісовий добивав у падінні через себе під стійку в нижній – і знову воротар у стрибку витягує цей м’яч. 76-й хвилина – Пічкур прорвався в штрафний майданчик удар... і м’яч у Коледи. На 79-й хвилині Герасимюк чудово вирізав м’яч з правого флангу на дальню стійку, Рибальченко виграв верхову дуель і головою пробивав у незахищену «дев’ятку», та м’яч пройшов у сантиметрах від хрестовини. Здавалося, що ворота гостей, як і їх голкіпер зачаровані. На 82-й хвилині Коледа взяв дальній постріл Пічкура у нижній лівий. Затим – неймовірний сейв кіпера, коли той витягнув удар Лопеса метрів з десяти з розвороту з відскоком від землі. Просто неймовірно!!!

М’яч літав в штрафному майданчику гостей, крутився навколо нього, одних лише кутових господарі подали стільки, що на три-чотири матчі вистачить, а час невблаганно збігав. І коли вже здавалося, що матч так і завершиться внічию, господарі отримали ще один шанс. На першій доданій арбітром хвилині після пасу в центр карного Рибальченко головою скинув м’яч на дальній кут, Сімінін рвонув за шкіряним, а Рустамов, пропустивши цей ривок, замість того, щоб вдарити по м’ячу з усієї сили лупонув ззаду по ногах оборонця «Волині» - одинадцятиметровий. Вирок чітко виконав Рибальченко. Дуже важка перемога лучан ще на один крок наблизила їх до виконання поставленої мети.
Переглядів: 859 | Додав: DimaX | Рейтинг: 4.7/3 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024