Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2008 » Серпень » 11 » Нива - Десна.
Нива - Десна.
09:35

Волею календаря та жеребкування кубку України тернопільська «Нива» та чернігівська «Десна» протягом останнього тижня зустрічались вже вдруге. У поєдинку розіграшу кубка України, який проходив минулої середи із мінімальною перевагою 2:1 тріумфували тернополяни. До кубкового ж поєдинку ці команди у історії незалежної України зустрічались тричі. У другій лізі сезону 2005/2006 одного разу перемагала «Десна» (4:2), у іншому ж команди розійшлись «сухим» миром – 0:0. У кубку України 2006/2007 років перемогу у єдиному поєдинку, що проходив у Тернополі святкували чернігівці – 2:0.

Знову ж варто відзначити низьку відвідуваність поєдинку. Після невдалих результатів тернопільський уболівальник вже повільно розпочинає забувати дорогу на стадіон. Не піде в плюс команді, а явно посприяє цьому і звітний поєдинок.

Перший небезпечний момент у поєдинку виник у матчі біля воріт «Ниви». На 20-й хвилині із чудової позиції головою пробивав Кандауров, проте банально не влучив у ворота Ільщенкова. Варто відзначити, що після цього моменту ініціативою заволоділи підопічні Віктора Ряшка, і протягом кількох хвилин втратили відразу дві нагоди забити у ворота Пилипенка. Спершу після розіграшу штрафного удару фактично на лінії штрафного майданчика захисники заблокували удар Павла Малого, а згодом – Михайло рябий фактично вирвавшись віч-на-віч із голкіпером «Десни» пробив далеко вище воріт.

До закінчення першого тайму незначною перевагою продовжували володіти тернополяни, однак створити ще щось небезпечне біля «ворожих» віорт так і не вдалось. Другий тайм розпочався із обміну небезпечними стандартами. Спершу «Десна» виконувала штрафний удар метрів за 5 до штрафної, проте невдало, і захисники із ударом справились. А вже після контратаки гості порушили правила точно на лінії карного майданчика. Проте удар зі штрафного у Путраша не вдався – його заблокувала стінка.

Отак повільно ініціатива перейшла до рук чернігівців, і вже вони нагнітали ситуацію біля воріт «Ниви». На 70-й хвилині чудову нагоду відзначитись згайнував Сердюк. Опинившись на вбивчій позиції фактично перед Ільющенковим, Ярослав пробив повз ворота. Ряд замін, зроблений тренерами обох команд особливо гру не пожвавив, і здавалось би – бути нічиї. Проте не так сталось. Вже на другій доданій арбітром хвилині після удару гравця «Десни» м’яч зрикошетив від захисника «Ниви», та потрапив до ніким не прикритого Мостового, що знаходився вже перед порожніми воротами. Відправити туди м’яч йому проблем не склало – 0:1. Змінити щось до завершення гри банально не хватило часу…

І вдруге поспіль уболівальники «Ниви» проводжають свою рідну команду із поля свистом…

Юрій Овчаров в.о. головного тренера «Десни»:

«У цілому гра була рівна, думаю вона сподобалась уболівальникам. Сподобалась також мені команда «Нива», однак нам сьогодні пощастило більше, ми були сильнішими. Про фінансову ситуацію у клубі говорити не хочеться – це болюча тема. Лише в останній момент завдяки одній людині, що виділила фінанси нам вдалось виїхати в Тернопіль. А як буде далі – загадувати не хочеться»

Віктор Ряшко, головний тренер «Ниви»:

«Про гру багато говорити не хочеться. Сьогодні ми виглядали краще, ніж у минулому матчі проти «Зірки», проте результату не досягнули. Команді потрібне підсилення, і я думаю що іще 3-4 нових імені у команди з’явиться»
отдых в Испании
Переглядів: 1832 | Додав: DimaX | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024