Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Квітень » 4 » Представляємо суперника: Нафтовик-Укрнафта (Охтирка).
Представляємо суперника: Нафтовик-Укрнафта (Охтирка).
11:23
В цьому турнірі боротьбу за перемогу вели п’ять команд: місцевий «Авангард», «Колос» (Дружба), «Будівельник" (В.Писарівка), «Автомобіліст» (Суми) і «Нафтовик». Охтирські футболісти впевнено виграли турнір, стали чемпіонами області серед команд ДСТ «Авангард» і завоювали право виступати в наступному сезоні в першій групі чемпіонату Сумщини.

Всього ж у 1980 році футболісти «Нафтовика» провели 22 зустрічі, в 15-ти з яких святкували перемогу, 5 ігор завершили внічию і тільки в двох програли. Різниця забитих і пропущених м’ячів 39–18=+21.

В сезоні-81 «Нафтовик» дебютував серед найкращих команд області і зразу ж став срібним призером. Краще виступив тільки «Фрунзенець» з обласного центру. В кубку області охтирці тільки в фіналі поступилися «Ливарнику» з Сум – 1:3. Другою була команда і в зональних змаганнях республіканської першості ДСТ «Авангард» на приз «Робітничої газети», які проходили в місті Орджонікідзе Дніпропетровської області. Наші футболісти отримали там дві перемоги, а поступилися тільки господарям турніру – місцевому «Авангарду».

Протягом 1981 року «Нафтовик» зіграв 30 матчів і 21 раз виходив з них переможцем, програвавши тільки тричі при різниці м’ячів 76–26=+50. І хоча команда у всіх змаганнях, в яких брала участь, була тільки другою, цей сезон приніс багато користі молодій команді: футболісти значно підросли в ігровому плані.

НА РЕСПУБЛІКАНСЬКІЙ АРЕНІ

В 1982 році футболісти «Нафтовика» вперше за свою коротку історію завойовують кубок області і приймають старт в самому масовому футбольному турнірі – пер¬шості України серед команд колективів фізкультури. Тривалий час охтирці лідирували в своїй зоні, але три поразки поспіль на фініші від «Шахтаря» 1:2 (через дискваліфікацію охтирського стадіону гра відбулася в Полтаві), в Куп’янську "Металургу” – 0:3 та знову в Полтаві місцевому "Локомотиву”, відкинули "Нафтовик” на шосте місце, хоча від переможця зони його відділили тільки двоє очок.

За матеріалами офіційного сайту ФК "Нафтовик-Укрнафта"

Останній матч між цими суперниками відбувся 10 серпня минулого року, у місті Охтирка, тоді весь матч проходив за тотальної переваги нашої команди, але у кінці першого тайму пропустили прикрий м'яч після удару зі штрафного. А поперерві відігратися так і не вдалося - поразка 1:0.
Тож побажаємо нашій команді гарної гри, і сподіваємось на "реванш".

Цифровая фотография и цифровая фоторамка прекрасно дополняют друг друга.
Переглядів: 2075 | Додав: DimaX | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024