Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Квітень » 7 » Звернення футбольного клубу "Десна"
Звернення футбольного клубу "Десна"
10:46
Договором про правонаступництво від 09.02.2009 р. між ТОВ "ПФК "Десна-Партнер" та ПП ФК "Десна" - було передбачено виконання певних умов зі сторони старих власників футбольного клубу з метою забезпечення участі ФК "Десна", в особі ПП ФК "Десна" в змаганнях футбольних клубів в першості ПФЛ України сезону 2008/2009р.р.

В зв'язку з тим, що до сьогодні ТОВ "ПФК "Десна-Партнер" не виконало у повному обсязі умови договору правонаступництва - ставиться під загрозу збереження футболу на теренах Чернігівської області та участь ФК "Десна" в змаганнях. А саме не було передано до ПП ФК "Десна" офіційний сайт, який весь час був інформаційною візиткою клубу, і за допомогою якого будь-який вболівальник міг дізнатися про останні новини із табору команди, та електронну адресу ФК "Десна" - desna@fcdesna.com.

Як відомо передача вказаних електронних ресурсів є необхідною і обов'язковою умовою участі клубу в змаганнях під егідою ПФЛ та Федерації футболу України.

Той факт, що ми неодноразово зверталися до Савченка О.Ю. (а жодної відповіді так і не надішло) з метою вирішення цього питання, викликає стурбованість про подальше існування футболу на теренах чернігівської області



З повагою Валерій Коротков
Переглядів: 1616 | Додав: DimaX | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024