Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Квітень » 7 » ПП "ФК "Десна" - як це було, очищення.
ПП "ФК "Десна" - як це було, очищення.
16:04
А команда? На той час вона існувала лише віртуально. Тож лише за кілька днів до підписання договору про правонаступництво І.П. Чаус почав активні дії по її фактичному відродженню, збереженню кістяка команди, і насамперед - чернігівських футболістів:
     - Хоча нинішня міжсезонка виявилася довшою ніж звичайно, але час спливав, і, природно, гравцям належало визначатися. Тож лік, так би мовити, йшов уже на години. В усякому разі, Павла Щедракова і Володимира Чуланова, яких чекали в алчевській "Сталі", я можна сказати зняв з потягу. Компенсувавши гроші за квитки в обидві сторони, умовив їх зачекати кілька днів. Уже збирався підписувати контракт з львівськими "Карпатами" Тимур Рустамов. Він теж повірив і залишився. Свої варіанти були у Ярослава Сердюка, Олександра Бабора, Андрія Поляниці. Я завжди вважав, що основу команди повинні складати місцеві футболісти. А відтак, як міг, відстоював кожного - повідав "Голу" Іван Петрович.

    Після передачі клубу, його слід було зареєструвати в ПФЛ. Тут теж було не усе так просто. І те, що І. Чаус протягом тривалого часу був віце-президентом ПФЛ, відіграло позитивну роль. В результаті команду все-таки заявили. Хоча і в останній день - 28-го лютого.
   ...Зустріч з Іваном Петровичем відбулася на його новому-старому робочому місці. А перед цим, поділився І. Чаус, офіс було освячено. "На превеликий жаль, підкреслює він, у нашому футболі дуже багато бруду. І треба очищатися".

Публікація "Гола" (№1(99)5 квітня 2009р.)
Переглядів: 1794 | Додав: DimaX | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024