Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Квітень » 18 » Два тайми - дві команди.
Два тайми - дві команди.
11:29
Гра розпочалася з досить передбачуваних атак гостей, що з перших хвилин захопили ініціативу. Вони  більше контролювали м’яч, та створювали більше гольових моментів. Вже на 7-й хвилині реальний шанс відзначитися втратив Мазуренко, постріл якого зі штрафного з-під перекладини витягнув Федоренко. Знову штрафний на 10-й хвилині і знову чудова гра чернігівського воротаря, що витягнув м’яч з правого від себе кута воріт. В цілому, гості володіли перевагою, але і Десна намагалася відповідати атаками на атаки гостей. Гра йшла майже без центру поля. З далекої відстані бив Шарпар, Кобець неточно пробив зі штрафного, непогану контратаку провели Зарицький з Зейналовим. А коли гра трохи заспокоїлась стався гол. Чергова позиційна атака Оболоні завершилась передачею в центр з лівого флангу, круглий потрапив до Куценко і той чітким точним пострілом у лівий кут відкрив рахунок у матчі.
В останні 15 хвилин першого тайму нічого особливого вже не було. Марні спроби Десни щось створити в атаці, й спокійний контроль гри пивоварами.
А ось початок другого тайму перевернув все з ніг на голову. Невідомо, що саме казав своїм гравцям у перерві матчу Михайло Дунець, але на другий тайм вийшла зовсім інша Десна. Активності в нападі додав і Гребінюк, що вийшов замість блідо відігравшого перший тайм Кілікевича.
Десна атакувала широко і швидко. Здавалося, що гості просто не очікували такої гри від суперника. Небезпечний удар Зейналова і м’яч пролетів над перекладиною, небезпечний простріл Пічкура перехопили захисники, Гребінюк, повозивши захисника Оболоні, впав у штрафному, але вже занадто театрально. І нарешті на 60 хвилині Пічкур змістився з лівого флангу у центр і невідпорно пробив у лівий кут воріт Штанька! 1:1. А вже за хвилину прохід Зейналова  по центру, завершився ударом з-під захисника в дальній кут воріт того ж Штанька. 2:1 і стадіон вибухнув оваціями!
Намагаючись добити суперника, чернігівці повністю заволоділи ініціативою, проте Оболонь не знітилась і на декілька хвилин повністю закрила Десну у власній штрафній, подавши поспіль 4 (!) кутових. Відбившись від атак гостей, Десна знову нагадала про себе. Фантастичний сейв Штанька, що витягнув потужний постріл Зейналова з-під перекладини, не дозволив останньому оформити дубль. Подача з кутового і знову прекрасна гра кіпера гостей, що відбив удар головою метрів з 8-ми! Ще через хвилину, Шарпар накрутив на правому фланзі атаки трьох гравців пивоварів, але неточно прострілив до штрафного.  Не можна сказати, що кияни не чинили опору.  Декілька небезпечних атак все ж було, але нічим серйозним вони не закінчувались, доки за 5 хвилин до кінця основного часу Малиш зрівняв рахунок. Не розібравшись у своїй штрафній, деснянці залишили одного нападника гостей, що вийшов у другому таймі замість Ониська і той зрівняв рахунок. Здавалося, що у команд вже немає ні сил, ні часу щось змінити в матчі. Проте іншої думки були вболівальники на трибунах, що після декілька секундної гробової тиші після другого голу гостей, вибухнули гучним криком «Десна», підбадьорюючи своїх улюбленців  і погнавши їх до воріт суперника. І Десна не підвела! Вже за 3 хвилини Шарпар скористався чудовим пасом і розкидавши захист гостей у центрі, увійшов до штрафної та пробив по воротах! М’яч у сітці і шалена радість трибун! Остаточний рахунок 3:2, що підвів риску під цим фантастичним матчем! Після фінального свистка, десятки вболівальників від шалених емоцій вибігли на футбольне поле, щоб особисто подякувати команді! Чудове видовище, що чимось нагадало матчі в південній Америці ? За тим лише виключенням, що не було багато стражів порядку, і все закінчилось мирно та дружньо! Браво Десна, Браво Оболонь – такі матчі не забуваються ще довго!

Сергій Гапшенко для fcdesna.at.ua
Фото: Сергія Кириченка

Лучший эротический массаж в перми , такого еще не было ,попробуйте и удивитесь
Переглядів: 1737 | Додав: DimaX | Рейтинг: 5.0/4 |
Всього коментарів: 5
5 22  
0
Наконец-то я ее прочитала!!! FAUST FAUSTович-Браво!!! Нормульно в смысле)))))))))) Продолжай дальше, но смотри мне, без оплошностей!!!!!!!!!!!)))))))) Ладно, реально-молодец!!!)))))

4 FAUST  
0
3 azzi (Сьогодні 16:44)

Спасибо - старался biggrin


3 azzi  
0
Десна супер! Матч супер! Все супер!)) Серега,статья вообще красота!!! hands hands

2 Dynamik  
0
cool это было просто мего зрелище!после таких матчей команда должна набраться уверенности в своих силах!продолжайте в том же духе ребята и премьер-лига будет в Чернигове))))))

1 PROFY  
0
Десна - THE BEST!!!И не волнует!!!матч получился СУПЕРСКИЙ!!!не ожидал что так, но знал что выиграют!!!ДЕСНА - РЕСПЕКТ!!!порвали оболоньцев, как тузик шапку!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024