Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Квітень » 24 » Наш суперник: ФК "Динамо-2" Київ.
Наш суперник: ФК "Динамо-2" Київ.
13:17
Не сумніваємося, що перераховувати всіх хоч трохи відомих футболістів, пройшовших «університети» другої команди київського «Динамо», імена яких і донині на слуху, немає великого сенсу. Скажімо, на зорі становлення українського футболу досить-таки поширеною у киян була практика поголовного запрошення в «Динамо-2» юних і хоч в чомусь перспективних гравців. Як наслідок, і по підбору гравців, і по їх класу, і по загальному рівню майстерності колективу динамівці майже завжди перевершували майже всі команди першої ліги.
      
    Особливо вдалими для резервістів-динамівців були сезони, починаючи з 1996/97 рр. і закінчуючи 2000/01 рр., коли вони п'ять разів підряд (!!!) займали місця, що дають право на вихід у вищу лігу. Проте, згідно з регламентом, другим клубним колективу не дозволяється виступати в одній і тій же лізі зі своєю першою командою. Отже, «Динамо-2» в класі не підвищувалося, а продовжувало виступати в першій лізі.

Нагадаємо, у першому колі нинішньої першості "сіверяни" приймали динамівців у Чернігові, і тоді у присутності 4 тисяч глядачів наша команда вирвала перемогу за 7 хвилин до завершення матчу - 2:1, переможний м'яч забив Тимур Рустамов.

ФК "Десна".
Переглядів: 1357 | Додав: DimaX | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024