Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Травень » 2 » Десна 1:0 ІгроСервіс "кондиционеры Симферополь"
Десна 1:0 ІгроСервіс "кондиционеры Симферополь"
22:33

В рамках 26-го туру першості України серед команд вищої ліги зустрілися чернігівська «Десна» і команда «ІгроСервіс» з Симферополя. Перемогу святкували господарі, які всі три весняні домашні гри виграли з різницею в 1 м’яч. Така от прагматична «Десна».

Господарі могли забивати вже в першій своїй атаці. Пічкур вже своїм фірмовим лівофланговим проходом змусив понервувати суперників. Його простріл в район лінії воротарського майданчика ледь не перетворив на гол Кожем’яченко. Кримські захисники в останню мить «зняли» м’яч з ноги форварда «Десни».

Гості відповіли небезпечним ривком Ільяшов (фактично вискочив між двома захисниками сам на сам), який нейтралізував Федоренко і ударом з гострого кута того ж таки Ільяшова. Федоренко відбив вбік, але на дальній стійці Мартинов готовий був відкривати рахунок в матчі. Добре, що сам воротар встиг піднятися і заблокувати добивання.

А найреальнішу нагоду кримчани втратили хвилин за 10 до свистка на перерву. Штрафний удар прямо по центру воріт завершився ударом Олійника в поперечину. Чернігівці відповіли гострими дзеркальними (з правого і лівого флангів) проривами в штрафний у виконанні Зейналова і Пічкура, які, втім, закінчилися нічим.


А початок другої половини гри подарував «деснянцям» радість. Штрафний удар з відстані метрів в 30-32 виконав Зейналов. М’яч як з гармати вдарився в стійку воріт, відскочив в спину, стрибнувшого за ним Лавренюка і від голкіпера влетів у ворота. 1:0. За 7 хвилин Старенький приблизно з тої точки, але з гри влучив в хрестовину воріт.

Після цього ініціатива перейшла до гостей, які притисли чернігівців до власних воріт, але контратки «Десни» виглядали гостріше ніж потуги «ІгроСервіса». За великим рахунком в актив кримчанам можна занести лише прохід Колесника лівим флангом з прострілом в штрафний майданчик (Мартинову не вистачило кількох сантиметрів, щоб замкнути передачу) і гол, який гості забили вже після свистка, що сигналізував про офсайд.

turnir.com.ua
Кондиционеры Крым, что тут скажешь, как в Крыму без кондиционера? В этом лучше всего поможет ОЗОН-ЮГ.
Переглядів: 2676 | Додав: DimaX | Рейтинг: 4.5/2 |
Всього коментарів: 7
7 DimaX  
0
ага))) не забьете не нальем)))))))))))

6 кондуктор  
0
угу.. Димакс всё решит!! как он скажет так и будет...

5 DimaX  
0
матч в Алчевске будет! все решится в начале недели!!!

4 R1der  
0
С Федоренко сняли дисквалификацию,перисмотревши видео !!!

3 shtirlits  
1
А Федоренко разве не дисквалифицырован на эту игру был? о_О

2 Mesnyi  
0
Ето пофиг....
Главное что мы оказались сельнее

1 LOST  
0
Игра в реале скучная была1 Не то что с оболонью cry

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024