Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Травень » 8 » Сталь - Десна. Перед матчем.
Сталь - Десна. Перед матчем.
14:06
Тактика.
У Сталі матч пропускає Назаренко, у Десни - Кобець.
З ігровою мотивацією у футболістів господарів після такого виїзду в Київ проблем бути не повинно. Та й головному тренеру Сталі є про що замислитися. З такими результатами можна і тренерське крісло втратити.
Очікуємо тактику з двома форвардами (Шевченко і Акименко) та активним центром. Млявої і захисної гри вболівальники Сталі просто не зрозуміють.
З іншого боку, Десна за такої гри почуває себе як риба у воді. Швидше за все, гості вийдуть на матч з одним висунутим форвардом. Допускаю, що це буде Кілікевич, який відпочивав у минулій грі. Ну і як завжди флангові проходи і швидкі переходи від захисту в атаку.

Психологія.
І Десна і Сталь перебувають в не найкращому психологічному стані. У «сталеварів» проблеми з результатами, у Десни проблеми клубні. Так що в плані морального настрою на матч своєрідний паритет. Турнірна мотивація теж не надто висока. Втім, чернігівці борються за бронзові медалі першості. Алчевцям же медалі вже не світять, а ось на серйозний розбір польотів в кінці чемпіонату вони вже награли.

Ключові протистояння:

Сталь - Кілікевіч, Гребінюк
Досить сказати, що номінальні нападники Десни не можуть забити вже три матчі поспіль. А всього за 5 весняних матчів Гребінюк і Кілікевіч на двох забили лише 2 голи (проти Нафтовика відмітився Кілікевич, а в Мукачеві - Гребінюк).

Чеботаєв, Павлоников - Пічкур, Зарицький
Фланги Десни навесні справляють дуже позитивне враження. Особливо це стосується Євгена Пічкура, який демонструє в останніх матчах дуже якісний футбол. Також дуже небезпечно підключається до атак Старенький, хоч і перекваліфікувався в останніх іграх в лівого захисника. Якщо крайні «беки» сталеварів зможуть стримати наші фланги - шанси на перемогу у господарів відчутно зростуть.

Бабак - Зейналов
Стандартні положення у виконанні Зейналова несуть досить серйозну загрозу воротам суперників. Та й взагалі, гра нашого півзахисника останнім часом дуже радує. Руслан прогресує на очах.
Шевченка, Акименко - Захист Десни
Незважаючи на «кризу жанру» нападаючих Сталі, вони здатні потріпати оборону будь-якого супротивника у Першій лізі.

Десна (орієнтовний склад): Федоренко, Щедраков, Боровков, Старенький, Рустамов, Євстафієв, Пічкур, Зарицький, Шарпар, Зейналов, Кілікевич;
Сталь (орієнтовний склад): Бабак, Пасічніченко, Назарук, Чеботаєв, Гавриш, Муховиков, Дорошенко, Валєєв, Поднебенной, Акименко, Шевченко;

Цікаві факти:
- це буде 14 протистояння команд у рамках чемпіонатів України. У 13 попередніх зустрічах 6 перемог здобула Десна, 5 раз Вікторію святкувала Сталь і двічі була зафіксована нічия;
- в Алчевську Десна перемагала лише раз - у сезоні 1993/94 років. (0:1);
- різниця забитих і пропущених м'ячів Десни: 10 - 16. Середня результативність матчів - 2 м'ячі за гру;
- навесні Сталь забиває у всіх іграх, однак здобути хоч одну перемогу це їм поки що не допомогло;
Переглядів: 1139 | Додав: DimaX | Рейтинг: 3.3/3 |
Всього коментарів: 4
4 FAUST  
0
Lion58 (Сьогодні 18:25)
Димакс где-то в алчевске и не факт что быстро выйдет на связь)))) Матч начинается завтра в 16.00 и по идее должен проходить на основном поле.

3 dracosha  
0
Матч начнется в 16.00

2 Lion58  
0
DimaX завтра на Гагарина Полесье играет, подскажи во сколько и на запасном поле или основном?

1 FAUST  
1
С надеждой, что выезд все-таки состоится написал превью. Надеемся на лучшее.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024