Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Травень » 14 » У «Десни» - новий президент.
У «Десни» - новий президент.
22:00

Ім’я Олександра Поворознюка як одного з очільників футбольного клубу вперше було оприлюднено на чернігівському стадіоні імені Ю. Гагаріна  під час відкриття весняної частини нинішнього чемпіонату. А після наступної  домашньої гри  деснянців – з київською «Оболонню» - автору цих рядків випала нагода познайомитися з ним. 

  Олександр Григорович зазначив, що футболом захопився з дитинства, а за дорослих (приписували роки) грав, починаючи з тринадцяти літ. До служби в армії  залучався у резервісти кіровоградської «Зірки», криворізького «Кривбасу». Але на тому його футбольна «кар’єра» і закінчилася. «Здібності, вважаю, у мене були, однак життєві обставини не сприяли їх розкриттю», - зауважив О. Поворознюк. А про   свою агрофірму сказав, що господарює на десяти тисячах гектарів орної землі, у «Пятихатській»  - 236 працюючих. «Я, звісно, ніякий не олігарх, не мільйонер, - поділився також співрозмовник.    – У той же час досягнув того,  що реально маю змогу фінансувати команду першої ліги».   

   Додаткова ж інформація про агрофірму та його керівника «випливла» з Інтернету. Серед іншого привернула увагу стаття «До гектарів ще й голова потрібна», яка була опублікована  у парламентській газеті «Голос України» і в якій ідеться про те, як, прийнявши наприкінці 2006 року  на прохання мешканців Володимирівки тамтешній тоді практично уже розвалений сільгоспкооператив, талановитий енергійний господарник у стислі терміни перетворив його на міцну  агрофірму  «П’ятихатська». 

 

  А на що Олександр Поворознюк хоче звернути увагу як новоспечений президент футбольного клубу «Десна»? Учора вранці, даючи ексклюзивне експрес – інтерв’ю «Українському футболу», він зробив такі акценти: «Те, що коїться у самому футбольному клубі і навколо нього, не може не викликати тривоги. Потрібно наводити порядок. І я його наведу. Наведу, пам’ятаючи, зокрема, про те, що свідома міцна дисципліна починається із своєчасної виплати зарплати. Це по-перше. А, по-друге, я беру футбольний клуб не для того, аби піарится. «Десна» - то відомий в Україні бренд. Мені ж треба буде багато потрудитися, щоб стати у чернігівському футболі своїм. Маю також наголосити, що я рішуче виступаю за конструктивну співпрацю з міською владою. Вважаю ненормальним становище, коли футбольна команда сприймається керівником клубу як дорога іграшка, котрою можна побавитися, а потім кинути її, чи таким собі засобом для задоволення власних непомірних амбіцій, досягнення далеких від футболу цілей. Народна гра, твердо переконаний, повинна об’єднувати, а не роз’єднувати людей. І, на мій погляд, саме такою повинна знову стати місія «Десни», яка представляє чудове місто, де так люблять футбол.

 

Віктор МУХА.

"Український футбол".

Переглядів: 1501 | Додав: DimaX | Рейтинг: 4.0/5 |
Всього коментарів: 151 2 »
15 FreS  
0
Если ты патриот своего города и фанат Десны,то тебе будет реально пофиг,что ето за человек главное что бы содержал Десну и что бы мы больше неслишали о том что команда отказуетса ехать на игру в связи с невыплатой зарплат.

13 Сергій К-й  
0
Хлопці, цей пан дещо, і наскільки мені відомо, досить чимале дещо, вже вкладав у "Десну", при цьому залишався у затінку й не гепав себе в груди, мовляв, Я!!! Особисто у мене такі люди викликають повагу.
А далі побачимо...

14 WILLIAN  
0
а що саме, smile якщо не сикрет?

12 WILLIAN  
0
час покаже

ДЕСНА НАЙКРАЩА!!!!!!!! biggrin


11 Северный Медведь  
0
у такого ПАПЫ не побастуют :)).... он наверное может и в нос дать,адекватненько так... и вежливо!! вот теперь задача Десны не попасть крупно волынянам... игру-то после забастовки потеряли:((... грустно вчера было смотреть на то как конструктив пропал .и самое обидное ЛИДЕРА в игре нет:(((
удачи ПАПЕ!!!!!
ВЕРИМ В КОМАНДУ!!!!!

10 ForzaDesna  
0
2FAUST
Гнать на него конечно сразу не надо, но видели мы уже адекватных. Пускай для начала сделает что нибудь для команды (не плохо бы ребятам зарплату выдать). Ну а дальше видно будет.

P.S. На сколько я понял, он из команды Короткова (вице-президентом являлся), а от него последние впечатления, мягко говоря, не очень(((


9 СергійКо  
0
ага. типова фраза невдах, які ніколи не відповідають за свої слова. "я не винен - життя таке". фуууууууу

8 22  
0
FAUST FAUSTович, не мы такие, жизнь такая!!!!!!

7 FAUST  
0
Вот поражает позиция болел...вы его видели вживую? разговаривали? а? нет! так какого сразу гнать? По общению приятный, адекватный и безо всяких понтов человек. Потянет клуб или нет - это другое дело. Да и выполнит ли обещания - тоже пока не знаем, но сразу же гнать на человека....вот это настоящие болельщики. Это по-нашему, по-украински! dry

6 Любитель  
0
утате конечно настоящий мужик !!!

5 22  
0
Ой блииииин!!!!!! фууууу!!!!! Ну главное чтоб не быковал.......

1-10 11-14
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024