Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Травень » 15 » Десна - Олександрія. "Наші під мікроскопом".
Десна - Олександрія. "Наші під мікроскопом".
19:08
Для оцінки дій футболістів я вирішив взяти вже перевірену та звичну для ока вітчизняного вболівальника італійську систему градації. Оцінки виставляються за 10-бальною шкалою (проте від 4 до 10) Так вже склалося, що найчастіше найвища оцінка складає 8 балів. Важко уявити, що повинен продемонструвати на полі футболіст, аби отримати оцінку 9 чи 10, адже це вже йде фантастичний рівень, що можливо лише у рідкісних випадках на рівні кращих матчів Кріштіану Роналду, Мессі чи Пеле у роки розквіту.

Отже, система оцінок включає у себе такі бали:
4 – повний провал
4,5 – дуже погано
5 - погано
5,5 - задовільно
6 - нормально
6,5 - добре
7 – дуже добре
7,5 – чудово
8 – ідеально
9 - фантастично
10 – божественно

Отже почнемо:

Андрій Федоренко – 6,5
Роботи у Андрія було не так вже й багато, проте в епізоді другого тайму, коли Кирилов небезпечно пробивав по воротах, просто таки врятував команду. Впевнено и надійно грав на виходах з воріт, гарно вибирав позицію у воротах, підчищав огріхи оборонців. На мою думку, кращий гравець матчу.
Тимур Рустамов – 6
По оголошенню на стадіоні визнаний кращим гравцем матчу, та власником торта)) Взагалі, гра цього молодого захисника приємно радує. Якщо Тимур і надалі так прогресуватиме, то в перспективі цілком може опинитися у складі якоїсь із команд вищої ліги, причому далеко не останньої. В першому таймі атаки лівим флангом у гостей майже не проходили. Діяв спокійно, впевнено, настирливо. Проте в другому таймі трохи «підсів», декілька разів дав пройти себе. Наприклад, пропустив Смалько та дав пробити – на щастя, повз ворота.
Павло Щедраков – 6
Не те щоб ідеально грав, проте цілком надійно. Можна сказати, в своєму стилі – непомітно і надійно. Саме так, як і потрібно гравцеві цього амплуа. Проте поки що не вистачає навичок гри в центрі захисту. Все ж позиція опорного півзахисника потребує меншої концентрації та уваги.
Максим Боровков – 5,5
Команда не пропустила і добре. В першому таймі не встиг вийти з зони при створенні штучного офсайду, що обернулося виходом сам на сам Кирилова, а в другому програв силову боротьбу тому ж Кирилову, та дав пробити нападнику гостей. Врятував Федоренко.
Сергій Старенький – 5,5
Начебто і активно оборонявся, але ж майже всі атаки в першому таймі шли саме через його фланг оборони. Компенсував позиційні огріхи гарною швидкістю, але в деяких випадках Сирота його просто таки «возив»
Дмитро Евстафієв – 5,5
Як для опорного півзахисника повинен був набагато частіше нав’язувати боротьбу гравцям суперника та відбирати м’ячі. Перші хвилин 10 я його у боротьбі взагалі майже не бачив, проте потім Дмитро «прокинувся», та виконав декілька досить гарних відборів, зробив декілька непоганих довгих передач.

Олександр Зарицький – 5,5

Як колишній гравець захисного плану, на фланзі виглядає дещо не у своїй стихії. У відборі діяв непогано, допомагав Рустамову. А от в атаці окрім забігів по флангу нічим не відмітився (це якщо не рахувати з півдесятка «ніяких» навісів після цих самих проходів).
В’ячеслав Шарпар – 6
Один з кращих у цьому загалом безрадісному матчі. І в нападі відмічався і в обороні відпрацьовував. Одним словом грав з бажанням, що, враховуючи ситуацію в клубі, вже є гарним показником. Міг стати героєм матчу, якби на останніх хвилинах був трошки точнішим. Інколи загравався, але загалом справив позитивне враження.
Євген Пічкур – 5,5
В першому таймі намагався активно розганяти свій правий фланг, але до гостроти не доходило. Багато рухів – мало суті. У другому та ж картина при ще меншій активності.
Руслан Зейналов – 5
Відверто не пішла гра. Старався, але… Штрафні удари в нікуди, велика кількість неточних передач та втрат м’яча. Під враженнями його гри в минулих матчах така ось оцінка. Маю надію, що в наступних матчах ми знову побачимо чудову гру Руслана, до якої ми вже почали звикати.
Володимир Кілікевич – 5
Як я не намагався, а в грі його не розгледів. Бігав (якщо можна так сказати) на вістрі атак. Здається один удар по воротах за перший тайм. Очікувано був змінений у перерві.
Олександр Гребінюк – 5
Кілікевич був змінений, але його «славне діло» :) продовжив Олександр. Так і не зміг зачепитися за м’яч, та хоч якось загострити ситуацію. Коли вже наших нападників «прорве» на голи?

Сергій ГАПШЕНКО спеціально для fcdesna.at.ua
Переглядів: 1164 | Додав: DimaX | Рейтинг: 4.5/2 |
Всього коментарів: 4
4 Северный Медведь  
0
почему только семечки :)?? можно еще пиво пить ,а потом его отливать пол-игры или спиной к полю кричалки кричать... тут дело вкуса:)
тема классная.... только ее надо сделать в форме опроса!!!!! что бы можно было проставить свои оценки и сложить общуюю картину восприятия.
Федоренко - 6.5 ,остальные 5.5, Зейналов и Киля - 5, Гребень - 4.

3 hameleon  
0
дак да даже очень хорошая идея

2 FAUST  
0
Народ, вяло обсуждаем)) или на матчах все семечки жуем, а на игру футболистов внимания не обращаем?))))) biggrin

1 WILLIAN  
0
четко.респект создателю) cool

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024