Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Травень » 20 » Волинь 0:4 Десна
Волинь 0:4 Десна
07:40
Такої безпорадної гри, яку продемонструвала "Волинь" у матчі з "Десною", важко й пригадати. Та й поразка з різницею у чотири м’ячі на рідному полі теж важко пригадати, коли була востаннє. Прикро, але доводиться констатувати, що результат таки відповідав перебігу подій на полі.
Чернігівська "Десна", котра не те що не вирішує ніяких завдань, а просто рятується зараз від зникнення, чомусь у звітній грі мала більшу мотивацію ніж "Волинь". І це при тому, що Віталій Кварцяний десь підсвідомо сам сподівався на третє місце у нинішньому сезоні і відповідно налаштовував гравців.
Початок гри видався настільки млявим, що здавалося, гра так і не почалася. Чернігівці, ідучи в гості до "Волині" як до грози першолігових авторитетів, побоювались господарів поля й, швидше за все, планувала зіграти на контратаках. Але ця тактика ледь не зазнала фіаско, бо в атаку не надто поспішали самі лучани. Пожвавилася гра лише в середині першого тайму. Результатом цього пожвавлення й став перший гол гостей. Лопес затримався при створенні штучного офсайду, й Зейналов вийшов на побачення з Лисенком і переграв голкіпера. Загалом дебют цього воротаря в основному складі (Неділько не потрапив до заявки через якісь провини у матчі з "Оболонню") вдалим не назвеш. Можливо Лисенко й зіграв би краще, але шансів йому не залишили власні ж захисники. На 35-й хвилині лучани знову невдало виконали штучне положення поза грою, і знову тет-а-тет з воротарем опинився Зейналов. Цього разу Руслан пробив повз ворота. Але "дубль" півзахисник гостей до перерви таки оформив. Невдала, корява подача зі штрафного у бік воріт "Волині" виявилася надзвичайно складною проблемою для захисту лучан. Ніхто так і не зміг винести м’яч, і плямистого підхопив невгамовний Зейналов. Цього разу Руслан не схибив - і Лисенка переграв і у ворота влучив.
Прийшла перерва і всі очікували, що після настанов Кварцяного "Волинь" не те що побіжить, а полетить в атаку в намаганні бодай врятувати одне очко. Але цього не сталося. Гості ще більше посміливішали і робили на полі практично усе, що хотіли. І "Волинь" отримала ще два сухі м’ячі.
Третій і останній для себе у цьому матчі гол Лисенко пропустив після перепасовки гостей у воротарському майданчику при повному нейтралітеті захисту "Волині". Гребинюку лише залишилося не промазати по воротах з двох метрів, з чим він прекрасно й впорався.
Останній гол у "Волині" пропустив уже Дмитро Семченко. Це взяття воріт можна назвати курйозним, адже голкіпер, намагаючись після дальнього удару зловити м’яча у руки, просто пропустив його між рукавичок.
Чи то назабивавшись до схочу, чи то просто втомившись, в кінці матчу гості відійшли в глухий захист. Лише у цей час у господарів з'явився шанс забити хоча б гол престижу. Реальний момент втратили лучани на 87-й хвилині. Після удару Пищура Федоренко відбив м’яча перед собою, але на добиванні лучани зіграли невдало.

Статистика (перший тайм):

Удари: 12 (4) – 12 (6).
В площину: 4 (1) - 6 (3).
Кутові: 3 (1) - 5 (2).
Моменти: 1 (0) - 7 (3).
Штанги, поперечини: 1 (1) - 0.


Звіт і фото: fcvolyn.com .
Переглядів: 1377 | Додав: DimaX | Рейтинг: 5.0/7 |
Всього коментарів: 131 2 »
13 Сергій К-й  
0
І шо там зараз кусають від злості ті, хто по життю смокче у савка?

12 [uad]ROKKI  
0

11 CrasH  
-1

10 Северный Медведь  
0
парни решили опустить президента на премиальных :) .... савченко разорился ...ровенский перец разорился ...теперь и этого победами доконают :))
а ведь есть шанс за третье место зацепиться.... сафченко гречкой подавится :)
молодцы!!!!!!
теперь бы только дома с помидорами не облажаться!!!!! те явно с судьями работают.... почти в каждой игре пенали бьют ,силами Кучера младшего Оболонь обыграли вчера...

9 WILLIAN  
0
КРАСАВЫ! :D

8 nikolay4ik  
0
Нумля, новый, През, тебе после этого ещё нужна мотивация?????Или ты просто такой не имеешь, НАШИ РЕБЯТА, ЛУЧШЕ ВСЕХ, Я ДУМАЮ, ЭТО ВИДНО В ИГРЕ С ВОЛЫНЬЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ВАМ КОМАНДА НЕ ИГРУШКА, ССУКИ, !!!!!!!!!!! ДАЙТЕ ЖЕ ШАНС!!!!!!!!!!!

7 кондуктор  
0
молодци

6 maxHo  
-1
Просто парням дали наконецто зарплату)))) Дак они и грать хотят!!! fire fire fire

5 Juliett  
0
Еще ничего не получили =)))) Даже ЗП =( играют на "честном слове" нового Президента

4 Сіверський  
0
Ну ні фіга собі, хлопці!!! За такий результат - тричі ура!
Спасибі вам, гравці, що не зважаючи на ситуацію в клубі, ви все одно показуєте ГРУ та РЕЗУЛЬТАТ!!!

1-10 11-13
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024