Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Травень » 23 » Десна – Кримтеплиця. Анонс.
Десна – Кримтеплиця. Анонс.
22:01
панно Giallo Тактика
 В останніх матчах гості з Молодіжного набрали досить непоганий хід і не знають поразок вже 7 матчів поспіль  (остання і єдина весняна поразка з тепличниками сталася у домашній грі з Енергетиком), а на виїзді не програє вже 16 турів поспіль! Враховуючи, що гості мають в своєму розпорядженні дуже потужний за мірками першої ліги склад, Десні буде дуже нелегко продовжити безпрограшну серію домашніх поєдинків.
Пікантності протистоянню надає і боротьба за «бронзу». Наразі за 3-е місце у чемпіонаті змагаються щонайменше 5 команд і завтрашній матч цілком претендує на звання гри «за 6 очок».
Треба також відмітити схожу тактичну побудову двох команд (якщо вірити схемі, що надана на офіційному сайті Кримтеплиці), але чи буде схожий стиль гри –побачимо завтра. В усякому разі, амбіції гостей навряд чи дозволять їм грати без бажання.

Психологія
Як казав Віталій Кварцяний, футболісти Десни голодні. А тут ще потрібно врахувати, що в гості до нас їде команда з однією з найкращих інфраструктур не тільки в першій лізі, а й загалом в Україні. Чудові поля, база, фінансовий стан, що ще потрібно для повного щастя? Правильно – Прем’єр-Ліга. В цьому сезоні за неї поборотися вже навряд чи вдасться, а ось наступного року, якщо збережуть склад та трохи підсиляться – чому б і ні? Тож для нашої команди, якій «спокій тільки сниться»,  кращого подразника і не знайдеш. Чим не привід показати хто у домі хазяїн? Дещо гумористичної пікантності додає і те, що новим спонсором нашої команди (дай Боже, щоб стабільним та амбіційним) є фірма, що теж займається аграрним бізнесом.  Намічається таке собі аграрне дербі)))

Ключові протистояння:
Федоренко – Тодіч
Цікаво буде порівняти гру нашого голкіпера з досвідченим воротарем суперників.
Пічкур – Кучеренко
Саме на лівому фланзі Кримтеплиці наразі грає колишній наш гравець Сергій Кучеренко і саме лівий фланг півзахисту у сьогоднішній Десні контролює Євген Пічкур, який в минулому колі… грав за Кримтеплицю! Ось така іронія долі. Ще одне цікаве для вболівальників протистояння. Євгене, маю надію, що завтра твого візаві біля наших воріт ми не побачимо ;)
Зейналов – Ішмаков, Канюк
Дубль у ворота Волині? А можливо хет-трик Кримтеплиці? ;) Зейналов у ролі висунутого форварда у цьому році грав вперше і, як виявилося, дуже вдало. Чи застосує таку ж схему гри Михайло Дунець у Неділю? Більше того, Руслан також грав в минулому колі за Кримтеплицю!
Захист Десни – Діабі
Серйозне випробування для наших захисників у вигляді кращого бомбардира кримської команди.

Десна (орієнтовний склад): Федоренко, Рустамов, Щедраков, Боровков, Старенький, Євстафієв, Зарицький, Пічкур, Шарпар, Кобець, Зейналов;

Кримтеплиця (орієнтовний склад): Тодіч, Новотрясов, Ішмаков, Канюк, Антонюк, Саранчуков, Симончук, Войнаровський, Кучеренко, Трухан, Діабі;

Цікаві факти:
- У складі Кримтеплиці, окрім згаданих вище Зейналова і Пічкура, у минулому колі грали ще і Максим Бондаренко та Заур Мамутов. Суттєвий кримський десант на берегах Десни.
- команди у чемпіонатах України зіграли лише 5 матчів. Одна перемога Десни, одна поразка та 3 нічиїх. Різниця м’ячів – 4:4.
- у минулому колі у Молодіжному гра закінчилася з рахунком 0:0.

Сергій Гапшенко спеціально для fcdesna.at.ua .
Переглядів: 1061 | Додав: DimaX | Рейтинг: 4.0/2 |
Всього коментарів: 1
1 hameleon  
0
Будет весело!!!!! :D :D :D
Все на футбол поддрежим наш клуб!!!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024