Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Травень » 25 » Десна – Кримтеплиця. Поразка з характером.
Десна – Кримтеплиця. Поразка з характером.
23:55
Так чи інакше, але перемогти одну з найкращих по складу команд першої ліги Десна могла, втім використавши грубу помилку наддосвідченого воротаря гостей Саші Тодіча, деснянці самі наробили купу помилок, що і призвело до сумного підсумку матчу.

Початок матчу змушує згадати заїзжену фразу «гра на гойдалках», або, якщо вам так буде краще, розвідка суперника. Щоправда невеличка перевага у Десни все ж була. Неточний штрафний виконав Зейналов, пробивши у стінку з гравців Кримтеплиці, згодом він же завдав неточного удару по воротах Тодіча. Ще за 10 хвилин Зарицький  міг відкрити рахунок у матчі, але не скористався навісом Зейналова.

А вже за хвилину Тодіча мабуть засліпило вечірнє чернігівське сонце і він замість свого захисника відпасував круглого Пічкуру, який дещо затягнувши з ударом, таки відкрив рахунок.

Через 5 хвилин Шарпар на лівому фланзі накрутив трьох гравців суперника, чим здійняв схвальні відгуки на трибунах, перевів м’яч на протилежний фланг на Зарицького, а той відразу ж віддав на Зейналова. Комбінація вийшла чудова, але лайнсмен зафіксував офсайд. А на 42-й хвилині Абляметов створив маленьке диво – пройшовши по центру він не став пасувати, а потужно пробив метрів з тридцяти. Федоренко явно не очікував такого і дещо забарився зі стрибком. Поцілувавши обидві штанги круглий таки потрапив у ворота. 1:1.

Початок другого тайму для чернігівців вдалим не назвеш. Наші центральні півзахисники дозволили віддати передачу Кучеренко, а центральні захисники проґавили ривок Мельника. 1:2 і сонце над стадіоном, як у знаменитій пісні «зашло за тучи».

Поганявши трохи м’яча по полю, команди вирішили оживити гру. А точніше оживили її захисники Десни, що проґавили Кучеренко, який вискочив з глибини і пройшовши повз центральних оборонців хазяїв, які зупинилися, бо побачили офсайд. Офсайд був, але пасивний, адже Кучеренко у положенні поза грою не перебував. 1:3 і надії на позитивний рахунок у матчі почали розсіюватися. Ні, часу було ще багато, але ні моментів, ні якоїсь надії видно не було. Не вистачало свіжості та думки в атаці.

Знову міг забити Зейналов, але пробив трохи вище хрестовини воріт гостей. А от гості ледь не зробили рахунок розгромним – Мельник не використав вихід сам на сам.

Вже на другій доданій хвилині Зейналов такі домігся свого і зі штрафного по центру воріт метрів з тридцяти зняв павутину з дев’ятки воріт Тодіча. 2:3 після чого була ще стійка воріт Десни, штурм воріт Кримтеплиці і фінальний свисток Мосейчука.

Радує те, що не дивлячись на поразку и досить бліду гру, бажання відігратися у Десни все ж було великим. Характер у команди є, а це головне. Це те, що не можна купити преміальними та гарними умовами. Це є у колективі і крові.

Тактичні схеми команд:

Десна:

Федоренко

Рустамов(Сердюк, 71) - Щедраков - Боровков - Старенький

            Мамутов  -  Євстафієв
Зарицький         (Гребінюк,51                  Пічкур
Кілікевич, 80)
                                              
Шарпар
   Зейналов


Кримтеплиця:
                                                                                              Тодіч

Новотрясов - Ішмаков - Візавер - Антонюк

Абляметов     
Симончук(Канюк, 59)                     Трухін
                       Кучеренко (Саранчуков, 72)

                    Діабі (Мельник,30) - Таран (Войнаровський, 83)




Сергій Гапшенко спеціально для fcdesna.at.ua

Переглядів: 1188 | Додав: DimaX | Рейтинг: 4.0/2 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024