Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Травень » 31 » "Дністер" 1:0 "Десна".
"Дністер" 1:0 "Десна".
10:07
Поразки з однаковим рахунком 1:3 у двох попередніх турах у матчах з командами, що однією ногою знаходяться у Прем'єр-лізі ( «Закарпаття» у звітному турі вже офіційно оформило путівку в елітний дивізіон), пригальмував поступальний рух овідіопольців вгору по турнірній таблиці. Перемога в матчі з «Десною» дозволяла «Дністру» істотно зрушити з місця. До того ж, овідіопольці проводили звітний поєдинок за кілька днів до сумної дати - 2-го червня - дня смерті одного із засновників юридично самостійного футбольного клубу «Дністер» Віктора Дукова, серце якого зупинилося на футбольному полі під час ветеранського Кубка світу 2000 року в Німеччині . На трибунах стадіону «Дністер», що носить ім'я Віктора Івановича, зібралися ветерани Овідіопольского футболу, відразу після матчу, прийняли участь у презентації книги, що присвячена історії ФК «Дністер». Природно, перемога стала б гарним подарунком для них і найкращою даниною пам'яті легендарному земляку.

З перших же хвилин овідіопольці почали шукати проломи в обороні «Десни», але до справжніх небезпечних моментів справу   доводили рідкісними та неточними ударами. Перший тривожний дзвіночок біля воріт гостей пролунав на 25-й хвилині: Полтавець навісив справа в район дальньої штанги, звідки Качур головою бив напевно, але трохи вище воріт.

Чернігівці відповіли двома небезпечними штрафними Зейналова, після розіграшу одного з яких Шарпар впритул пробив у руки Пацюка.

Рахунок в матчі був відкритий на 38-й хвилині в результаті незлагоджених  дій захисників «Десни». Полтавець подав кутовий і м'яч, рикошетом від Мамутова, опинився у воротах.

Пропустивши м'яча, «Десна» миттєво активізувалася і ледь не відновила статус-кво після непростого удару Зейналова з-за меж штрафного майданчика - виручив Пацюк.

Другий тайм пройшов в тому ж дусі. «Дністер» грав першим темпом, «Десна» намагалася небезпечно контратакувати. У гостей запам'яталися кілька небезпечних ударів у виконанні Зейналова, Сердюка та підступний навіс Рустамова, після якого м'яч ледь не звалився у порожні ворота господарів. У «Дністра» можливості подвоїти перевагу втратили Полтавець, Леонов, Піцик і Смішко. Реальну можливість врятувати матч в кінці матчу «Десна» упустила на останній хвилині: Шарпар, здавалося, бив напевно, але на шляху м'яча виявився відмінною відігравший гру Пацюк, і рахунок так і залишився незмінним.

Перемога вивела «Дністер» на 8-е місце, деснянці залишаються на попередній - 7-й позиції, а любителі статистики згадали, що рік тому, в 29 турі сезона-2007/08 в Чернігові «Десна» переграла «Дністер» з тим самим рахунком і тим же боком, тобто за допомогою автогола суперника. «Должооок!» - Так, здається, зловісне каже водяний у виконанні неповторного Георгія Мілляра.

Переглядів: 1517 | Додав: DimaX | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024