Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Квітень » 26 » Десна 3:0 Буковина
Десна 3:0 Буковина
21:10

До середини першого тайму рахунок не просто МІГ бути, а МАВ бути 4-0. Принаймні саме чотири стовідсоткових моментів створили господарі біля воріт Одольського. Втім удари Бовтрука і Чепурненка з вигідних позицій після прострілів з правого флангу, вийшли неточними. І бити ж їм ніхто не заважав, і до воріт було метрів 10… Апофеозом розбазарювання стали два епізоди імені Крамара.

Десятка «Десни» в першому моменті змарнував вихід сам на сам, почавши перекладати м'яч з однієї ноги на іншу. Бив уже, коли повернулися суперники, а тому в гарячці пробив мимо. А друга спроба… Це треба було бачити. Крамар отримав пас з глибини, втік від опонентів і на мить випередив голкіпера, який необачно вирішив вийти з воріт аж до лінії карного майданчику. Опинившись на самоті перед порожніми воротами Крамар покотив щічкою м'яч в ближній кут воріт, але… не влучив!

Потім два голи Деребчинського були відмінені після офсайдів. Причому обидва рази асистент піднімав прапорця, як кажуть «на тоненького» - спочатку у воротарському була така тиснява, що розгледіти хто на сантиметр ближче до воріт можна було лише за допомогою фотофінішу. А вдруге м'яч до «офсайдного» форварда потрапив після рикошету, що не завадило арбітрам гол відмінити.

Атракціон небаченої щедрості закрився на початку другого тайму. Вже першим дотиком міг забити Фурта, що вийшов на заміну, але удар з району 11-метрової позначки у нього вийшов несильним (форвард навіть не бив, а падаючи штовхнув носком м'яч в напрямку воріт).

«Не забив сам – зроблю все для партнера по команді», - вирішив Фурта і після чудової багатоходівки (Бовтрук з центра поля розігнав атаку, Картушов з лівої бровки навісив у карний майданчик) головою скинув м'яч в протихід голкіперу на стійку, де чатував Деребчинський. Довготелесий нападаючий зумів скластися і «щучкою» в падінні головою з півметра забив у порожні ворота. Святкував стримано, пам’ятаючи чи то про нереалізовані до того моменти, чи то про попереднє місце роботи (до Чернігова форвард перебрався саме після Чернівців).

А за три хвилини рахунок подвоївся. В швидку атаку «Десна» подалася вдвох, але зусиль Деребчинського і Бовтрука вистачили. Перший віддав пас в розріз між двома захисниками, а другий реалізував вихід сам на сам навіть не зближуючись з воротарем.

Гості створили перший більш-менш небезпечний момент лише на межі години гри. Дальній обвідний удар Палагнюка (з лівого кута штрафного майданчика в дальній кут) намертво в ефектному стрибку взяв Федоренко.

Ще більше оплесків воротар «Десни» заслужив на 70-й хвилині, коли на кутовий перевів підступний удар Блажка, після якого м’яч ледве не влетів у ближній кут.

Після цих двох моментів і ще кількох спроб буковинців активізувати гру біля чужого карного майданчика, господарі збагнули, що краще не ризикувати і почали активніше напрягати «Буковину» на її половині поля. Найчастіше це відбувалося за допомогою довгих передач на Агапова. Одна з таких атак ледь не завершилася третім голом, але Агапов, якому ніхто не заважав пробити по воротах з 10 метрів, влучив прямо по центру – у воротаря.

Втім, третій гол все ж стався. Вже в компенсований арбітром час Юрій Фурта отримав передачу-рикошет чи то від когось з партнерів, чи то від Лисюка і майже впритул розстрілював Одольського. Врятувати той не зумів.

Переглядів: 967 | Додав: DimaX | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024