Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Квітень » 15 » Десна 4:0 Суми
Десна 4:0 Суми
09:34

Попередня історія чернігівсько-сумського протистояння в рамках чемпіонатів України готувала до перемоги «Десни». Адже чернігівці виграли всі п’ять домашніх матчів у колег з Сум. І вже на 4-й хвилині очікування почали реалізовуватися. Чепурненко з «точки Шевченка» пробив в бік воріт, Мельник спробою відгукнутися на подачу дезорієнтував голкіпера, і м'яч, нікого не торкнувшись, влетів у ворота.

За кілька хвилин Чепурненко вирішив показати повтор голу для тих, хто запізнився на матч. Знову подача-удар, знову Мельник… Проти повтору були захиснику, які винесли шкіряну кулю на кутовий.

До 15-ї хвилин хороші нагоди відзначитися мали ще Бовтрук (серія фінтів, позаду троє опонентів, пас на хід Крамару, але у того зняли з ноги м’яч в останню мить) і Мельник (головою після подачі – голкіпер зреагував). А потім почався бенефіс Плешакова (нарешті в складі є справжній форвард, який може поборотися і забити). Спочатку він ледь не вийшов сам на сам, але був збитий в метрі від лінії карного майданчика. Суддя не відреагував. Ще за 2-3 хвилини форвард завершував хрестоматійну багатоходівку Бовтрук – Чепурненко – Крамар. М’яч Плешаков отримав в чотирьох метрах до воріт, але спиною до мети. Бив з розвороту і трохи промазав. Натомість з третьої спроби все вдалося – подача з кутового на дальню штангу, Бовтрук повернув на ближню, а там з пари метрів Плешаков пробив влучно головою. Хто пам'ятає гол пропущений Десною в Донецьку тиждень тому, той зрозуміє. Майже копія, лише замість донецької штанги цього разу була нога Бовтрука.

Після цього гра дещо заспокоїлася, але гості так і не змогли достойно відповісти. А «Десна» почала грати дещо стриманіше в атаці. І лише під завісу першого тайму господарі спробували довести справу до великого рахунку. І можливість створили шикарну! Мачуленко, змістившись на правий фланг, пробив по дузі і влучив в дальню стійку. Спроба добити у виконанні Бовтрука – але замість летіти у ворота, м'яч прокотивя вздовж лінії порожніх на той час воріт.

І вже в компенсований арбітром час Чепурненко з 30 метрів перевірив пильність голкіпера. Той своїх не підвів.

Те, що не вдалося наприкінці першого тайму, на початку другого зробив Каваців. Бовтрук навісив з кутового, центрбек «Десни» виграв повітря і м'яч після удару в поперечину відскочив у ворота. 3-0 – і питання щодо переможця зняті. Стало зрозуміло, що «Суми» вшосте програють в Чернігові.

Забила «Десна» і вчетверте, але Крамар, повернувшись радісно до арбітра побачив, що той не показує на центр поля, а демонструє жовту картку – по порожніх воротах футболіст бив вже після свистка, яким арбітри дали зрозуміти, що Мельник, який секундою тому виграв повітряну боротьбу і скинув м'яч на Крамара, був в положенні поза грою.

Справжній четвертий гол господарі забили вже наприкінці матчу силами джокерів. Михайло Козак, пройшов правим флангом, прострілив на лінію воротарського, де Фурта, вискочивши з-за спин захисників, відправив м’яч в сітку воріт.

А після фінального свистка ультрас, які останні хвилини гри вболівали за своїх пліч-о-пліч, запросили футболістів до себе. Чернігівці – для дружніх обіймів, а сумчани – для серйозної розмови. Виправдовувався за гру уродженець Чернігівської області Олег Давидов. Тривала розмова недовго, а після неї всі чотири сторони (футболісти і вболівальники обох команд) заспівали гімн України. Виглядало все це надзвичайно піднесено.

Переглядів: 857 | Додав: DimaX | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024