Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Жовтень » 13 » «Десна» (Чернігів) – МФК «Миколаїв» – 1:0
«Десна» (Чернігів) – МФК «Миколаїв» – 1:0
08:08

Агапов! Втративши місце в основі, вийшов на поле у перерві для підсилення гри. Проте, помічений був лише на 75-й хвилині, коли міг стати героєм матчу. Але… (див. літеру Й)

Багато боротьби. Протягом перших десяти хвилин зойки (а іноді й нецензурщину) було чути з вуст півдесятка футболістів. Якби на полі був суддя-іспанець, то жовті картки могли заробити Щедраков, Гулордава, Смалько та обидва опорники гостей Пєсков і Чучман, які надто жорстко зустрічали опонентів

Гулордава. То тут, то там. Саме його двічі грубо збивали суперники в дебюті гри (див. літеру Б). Та й протягом всього першого тайму півзахисник «Десни» був найрухливішим персонажем. Правда, пересувався він досить хаотично - без особливої користі. І після перерви на полі не з’явився.

Другий тайм «Десна» провела так, як того хотілося від неї вболівальникам і тренеру. От якби весь матч вдавалося відіграти в тому ж темпі.

Екстаз! Саме в такий стан потрапили на 93-й хвилині всі учасники матчу зі сторони «Десни». Такий потрібний гол – результат бультер’єрської хватки Малюка, пасу Чуланова і холоднокровних дій Картушова.

Єгор Картушов. Провів нетиповий для себе матч, в якому майже не було його фірмових забігів флангом. Але гол все вибачає. Картушов прийняв м’яч на розі воротарського майданчика, на замаху прибрав захисника і влучно пробив повз Товта.

Жовта картка вперше запалилася над полем аж на 61-й хвилині, коли Жука на фланзі грубо збив Пєсков. Картушов зі штрафного навісив - ніхто не торкнувся, і Товту, який не ризикнув виходити з воріт, боячись рикошету, довелося кулаками виносити м’яч майже з лінії воріт. Взагалі жовтих карток по перерві арбітр не шкодував.

Заміни відіграли ключову роль в матчі. Мачуленко, Берко і Владов гру не посилили, а от Агапов і Ковальов, ледь не відзначилися, а Малюк і Чуланов стали творцями переможного голу.

Ібрагімовичем вирішив себе відчути Пєсков, коли на останній хвилині першого тайму ледь не зніс ногою голову Кондратюку (чернігівець не просто стояв, а навіть вистрибнув за верховим м’ячем). Слава богам, обійшлося без травми, а штрафний господарі виконали бездарно.

Йой! Якби «Десна» не перемогла, цей епізод би згадували довго. Десь в середині другого тайму Агапов після пасу з лівого флангу опинився з м’ячем прямо по центру воріт на лінії воротарського майданчика. Перед ним лише Товт, який феноменальним чином зреагував на удар і… (див. літеру М)

Кучеренко вперше в чемпіонаті отримав місце в основі. Колишній капітан «Десни» провів непоганий матч і відзначився потужним ударом зі штрафного за 10 хвилин до кінця матчу, після якого Федоренко врятував команду, витягнувши м’яч з-під поперечини.

Лікарі на полі протягом першого тайму п’ять разів надавали допомогу футболістам. З боку «Десни» обидва рази «на лікарняний потрапляв» Козак, а у гостей протягом однієї атаки ушкоджень зазнали Чучман і Сергійчук. Той же Сергійчук постраждав ще один раз перед самим свистком на перерву.

Мачуленко – ще один потенційний герой матчу, який картав би себе за втрачену нагоду, якби команда не здобула три очки. Після моменту імені Агапова-Товта (див. літеру Й) Роман добивав ще з кращої позиції (до воріт 5-6 метрів, а воротар вже лежить), але примудрився не поцілити у ворота.

«ОУН-УПА – державне визнання». Як і очікувалося, репресії з боку FARE та FIFA спровокували зовсім іншу реакцію, ніж та, на яку розраховували «антифашисти». Репертуар ультрас на трибунах розширився. Якщо раніше в Чернігові найбільшим проявом націоналізму були переклички «Слава Україні! – Героям слава!», то тепер згадали і про УПА і про «Бандера, Шухевич – герої України!». Червоно-чорний прапор на моїй пам’яті вперше з’явився на трибунах «Гагарінштадіону»

Перший тайм. Найменш цікаві 45 хвилин цього сезону. Жодного удару у ствір обох воріт, купа браку в передачах з обох сторін, наднасичений захист гостей і неспроможність його пройти з боку гравців «Десни». Як результат – справедливі нулі на табло.

Рябоконь не вгадав з стартовим складом, але знайшов мужність визнати це і провести у перерві відразу дві заміни (а ближче до кінця гри ще дві), які кардинально відбилися на перебігу матчу.

Суха серія «Десни» продовжилася до чотирьох матчів.

Товт. Статурою воротар гостей дещо схожий на Верхувена з «Утрехту», але його габарити не завадили тримати нуль на табло аж до 93 хвилини. Добре зіграв на виходах і холоднокровно діяв після пари небезпечних ударів-навісів Картушова. А який сейв він видав на 75-й хвилині! (див. літеру Й). В актив голкіперу занесемо і вчасний вихід з воріт аж за межі карного майданчика, який зірвав вихід сам на сам Малюка.

Федорчук весь другий тайм провів на ногах і часто за межами технічної зони. Воно й не дивно: доля тренера після серії невдалих матчів висить на волосині. Втім, після матчу наставник гостей був оптимістичним – мовляв, з’явилася гра, а результат прийде.

Чуланов. В свій день народження вийшов на заміну і відзначився гольовим пасом – «парашутом» на Картушова. За що був винагороджений вітанням партнерів у вигляді святкування голу в стилі гойдання немовляти.

Штанга! Матч міг завершитися з тим же рахунком, але на користь гостей, якби після удару Ковальова, який щойно вийшов на заміну, м’яч пролетів на кілька сантиметрів лівіше.

Щедраков. Опорник «Десни» створив найкращу нагоду для взяття воріт в першому таймі. Заробивши небезпечний штрафний біля карного майданчику гостей, він поступився м’ячем Кондратюку, удар якого вийшов трішечки неточним – м'яч розминувся з хрестовиною на півметра.

Переглядів: 726 | Додав: DimaX | Рейтинг: 4.0/2 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024