Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Березень » 21 » Десна - Гірник 0:0. Нуліше не буває
Десна - Гірник 0:0. Нуліше не буває
20:30

Поєдинок між чернігівською та криворізькою командами не мав би жодним чином нагадувати про штамп "весняний футбол". Погода вже давно футбольна, взимку на кількість спарингів скаржитися не було потреби ("Десна" провела з півтора десятки поєдинків, а "гірники" - аж на десяток більше), традиційних для української зимової перерви кардинальних міграційних процесів не відбулося (5 і 6 новачків відповідно)…

Більше того, на полі з’явилося зі стартових хвилин всього три дебютанти. За господарів – лише Руслан Кисіль, який зайняв позицію єдиного форварда. За гостей – правий бек Бринько і опорник Прошенко. Тобто, поправки на незіграність відразу відміталися.

Втім, перший тайм відбувався за типово весняним сценарієм (хоча в першій лізі три чверті матчів будь-якої пори року проходять саме так): багато боротьби і дрібних фолів, мінімум відпрацьованих чітких комбінацій, а вся гострота біля воріт з'являлася винятково після контратак.

Та й гостроти цієї було два-три епізоди. Перший небезпечний момент господарі створили в середині першого тайму, але Козак, опинившись на лінії воротарського майданчика, по м'ячу не влучив, а Бовтрук, який явно не очікував такого від партнера, не встиг зреагувати і замість удару спромігся лише на "поштовх" м’яча в напрямку воріт. Без проблем для суперника.

Згодом Артем Сітало зумів втекти на побачення зі своїм чернігівським однофамільцем, але поки різав кут, його наздогнали Жук та Каваців, які заблокували можливість для удару.

Решту ж ігрового часу найцікавішим заняттям вболівальників був підрахунок рокіровок між Бовтруком і Козаком, що постійно змінювали центр поля на правий фланг і навпаки.

Головний же епізод першої половини гри (як згодом виявилося - єдиний реально гольовий момент за матч) створили за три хвилини до перерви Гурін, Картушов і Баєнко. Перший далеко вийшов з воріт, щоб перехопити м'яча за межами карного майданчика, але вибив снаряд прямо на ногу вінгеру "Десни". Картушов метрів з 30-32 запустив парашут в порожні ворота… Здалося м’яч летів цілу вічність, а коли вже опускався у ворота, над заповітною лінією його траєкторію перервав Володимир Баєнко, який виніс м'яч в поле ударом через себе.

Не дивлячись на такий перебіг подій, тренери команд в перерві замін не проводили, хоча там на двох лавках разом сиділо сім зимових новачків, готових зарекомендувати себе вже з першого матчу. Втім, довго терпіти нудний футбол керманич "Десни" не зміг – вже за 12 хвилин по перерві на газоні замість одного форварда-новачка з'явився інший форвард-новачок. Як показав подальший перебіг подій, на ситуацію на полі цей факт ніяк не вплинув. Хіба що Тимченко став співучасником перспективної контратаки "на трьох". Завершував її Бовтрук, але з лінії карного майданчика, вирізаючи в дальній кут, промахнувся не більше, ніж на півметра.

А от Ямполь ледь вийшовши на заміну відразу опинився в епіцентрі подій. Спочатку штрафний заробив, а потім з нього ж (до воріт було метрів 25) ледве не відправив м'яч в дев'ятку. Врятував Сітало (той, що воротар "Десни").

Хоча ці епізоди на загальну картину перебігу гри не вплинули. Матч відверто натякав на те, що рахунок першого кола повториться, що в підсумку і сталося. Весняний футбол переміг.
 

Переглядів: 3613 | Додав: DimaX | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024