Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Жовтень » 20 » Є що доводити! «Реал Фарм» Южне – «Десна» Чернігів
Є що доводити! «Реал Фарм» Южне – «Десна» Чернігів
08:40

«Реал Фарм» Южне «Десна» Чернігів

Неділя. 21 жовтня. 14:00. м. Южне. Южненський міський стадіон.

Прогноз погоди: Ясно. Температура повітря +15…+17. Вітер 6-7 м/с.

Арбітр матчу: Міланич В.О. (Миколаїв).

Асистенти арбітра: Малокостов В.О. (Севастополь), Трач Б.Б. (Тернопіль).

4-й арбітр: Саік В.І. (Одеса).

Інспектор: Соботюк С.А. (Київ).

Трете місце другої ліги, група А – Перше місце другої ліги, група А

 

   

Обидві команди підходять до очної зустрічі знаходячись серед лідерів чемпіонату. При чому, якщо чернігівська «Десна» прогнозовано там знаходиться, то «Реал Фарм» в якомусь роді сенсаційно.

Команда з Южного почала свій відлік існування в 2000 році, але тоді клуб мав іншу назву (в різні роки «Лімед Покровське», «Реал Покровське — Лілія», «Реал Покровське», «Реал-Фарм») та базувався в місті Одеса. До 2011 року «фармацевти» грали виключно в чемпіонаті Одеси (в 2006 році навіть перемагали в ньому), а сезон 2011/2012 років вже розпочали в ранзі професійної команди, заявившись до групи А другої ліги. Таким чином поточний сезон для «Реал Фарм» лише другий на професійному рівні, в минулому сезоні команда виступила досить успішно(враховуючи статус дебютанта) та зайняла сьому сходинку серед чотирнадцяти команд.

Особливу увагу в команді потрібно звернути на Миколу Лиховидова – засновник, президент, тренер та гравець клубу одночасно. В свої 46 років все ще має сили допомагати своїй команді на полі, хоча проводить там не більше 30 хвилин та кожного разу в першому таймі замінюється (цей матч навряд чи стане виключенням). Також він є власником мережі підприємств з однойменною назвою, що займаються продажем медичної продукції. Саме мережа підприємств «Реал-Фарм» і є головним спонсором команди. З фінансової точки зору команда непогано себе почуває в другій лізі, хоча ніяких завдань по підвищенню в класі перед собою не ставить та і навряд чи в найближчий час щось зміниться.

«Реал Фарм» цей сезон проводить більш стабільно, ніж минулий, що доводить місце команди в таблиці. Першої поразки команда зазнала в шостому турі дома від «СКА», а в наступному одразу і другої в Черкасах від Славутича. З того часу «фармацевти» змогли довести свою безпрограшну серію до семи матчів, чергуючи перемоги та нічиї. Та в останньому турі (який до речі «Десна» пропускала) южненці зазнали болючої поразки на виїзді від «Кристалу» з рахунком 3:0. Не можна не згадати, що свій останній матч деснянці теж грали з «Кристалом» і теж мали з ними не аби які проблеми(хоча там вже була інша гра). Відповідно, що одним, що іншим в недільній зустрічі є що доводити і за що виправлятися.

В своїй історії команди зустрічалися лише три рази. Двічі в Чернігові і один раз в Южному. На рахунку «Десни» дві перемоги, один матч завершився нічиєю. Нічийною була саме остання зустріч команд, в першому колі в Чернігові. Тоді «Десна» майже весь матч «просиділа» на воротах «фармацевтів», але отримала у відповідь гол красень від Василя Продана. Зрівняти рахунок вдалося деснянцям лише в доданий час, це зробив Андрій Малюк. Тому цей результат можна  вважати ще однією причиною для «Десни» довести несправедливість того рахунку, а для южненців, навпаки підтвердити його.

Як вже згадувалось, минулий тур «Десна» пропускала та мала на відпочинок аж десять днів, в той час як «Реал Фарм» свою гру зіграв 4 дні тому. Важко сказати в якій формі до матчу підійдуть команди, не треба забувати, що «фармацевти» є однією з самих вікових команд групи, хоча середній їх вік не перевищує 27 років, проте в команді багато як гравців за тридцять, так і зовсім юних.

Ще одним важливим фактором гри буде газон поля на Міському стадіоні в Южному. Він має штучне покриття і в той час як «Реал Фарм» звик на ньому грати, то «Десні» доведеться до цього пристосовуватись. Не треба забувати і про травматичність такого поля, що може змусити Олександра Рябоконя поберегти деяких лідерів команди.

Любители спорта и футбола в частности знают что такое букмекерская контора, ведь немалая часть болельщиков делает ставки на исход спортивных событий. Небольшие, чтобы получить больше адреналина и куража от просмотра матчей.

            Цей матч буде беззаперечно центральним (хоча в цьому ж турі ще відбудеться зустріч Славутича та Ниви), у «Десни» стоятиме завдання збільшити відстань від переслідувачів, які останнім часом трошки та наблизились( чернігівці не вигравали вже два тури поспіль!), а «Реал Фарм» буде не проти цьому перешкодити та вийти на чисте друге місце (друга команда чемпіонату «Скала, пропускає тур), можливо відігравши навіть відстань від першого.

Під питанням: Володимир Чуланов, Єгор Картушов (Десна)  

Дискваліфіковані:

Баланс зустрічей в усіх турнірах: 3: +2=1–0, 5:2 на користь Десни

На полі Реал Фарм: 1: +1=0–0, 2:1 на користь Десни

Історія протистоянь в чемпіонаті і кубку України:

2011-2012. Друга ліга. Група А. 3 Тур. 06.08.2011

"Реал Фарм" (Южне) – "Десна" (Чернігів) 1:2

2011-2012. Друга ліга. Група А. 16 Тур. 05.11.2011

"Десна" (Чернігів) – "Реал Фарм" (Южне) 2:0

2012-2013. Друга ліга. Група А. 6 Тур. 18.08.2012

"Десна" (Чернігів) – "Реал Фарм" (Южне) 1:1

Орієнтовні склади:

ПРОГНОЗ НА МАТЧ: Перемога Реал Фарм 25% : Нічия –30% : Перемога Десни 45%

Сергій Вертіль спеціально для fcdesna.at.ua

Переглядів: 1277 | Додав: Serhey007 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024