Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Серпень » 3 » «Геліос» Харків – «Десна» Чернігів 1:0. Ще одна виїзна невдача.
«Геліос» Харків – «Десна» Чернігів 1:0. Ще одна виїзна невдача.
19:52

«Геліос» Харків – «Десна» Чернігів 1:0

Субота. 3 серпня. 18:00. м. Харків. Стадіон «Сонячний».

Кількість глядачів: 800 чоловік

Прогноз погоди: Хмарно, невеликий дощ. Температура повітря +18…+23. Вітер 4-5 м/с.

Оцінка поля: 4

Арбітр матчу: Іванов Ю. В. (Макіївка).

Асистенти арбітра: Шланчак В. М. (Черкаська область), Ковальських С. В.  (Сімферополь).

4-й арбітр: Ноздрачов А. М. (Харків).

Спостерігач арбітражу: Деревінський О. М.  (Київ).

Склади команд:

Геліос: 1. Денис Сидоренко – 5. Сергій Борзенко(К), 27. Владислав Налигач, 25. Костянтин Чаус, 14. Філіп Ларрі Хамільтон-Роллінгс – 21. Сергій Герасимець, 16. Сергій Костюк  (90. Антон Кравченко, 36 хв.) , 99. Євген Задоя, 10. Андрій Кандауров (9. Євген Піцик, 54 хв.) – 88. Руслан Качур (29. Віктор Расков, 61 хв.), 11. Сергій Давидов (8. Костянтин Пархоменко, 46 хв.).

Десна: 1. Андрій Федоренко – 2. Вадим Жук (9. Петро Кондратюк, 56 хв.), 4. Вадим Мельник(К), 8. Іван Білий, 12. Єгор Картушов  – 3. Павло Щедраков, 6. Олександр Стеценко, 14. Євгеній Чепурненко – 17. Роман Мачуленко (16. Роман Луценко, 56 хв.), 11. Вадим Бовтрук (23. Микола Агапов, 73 хв.) – 10. Дмитро Бровкін (18. Леван Гулордава. 61 хв.).

Голи: Руслан Качур (31 хв.)

Попередження: Сергій Давидов (45+1 хв.), Антон Кравченко (66 хв.), Євген Піцик (71 хв.), Сергій Борзенко  (90 хв.) Іван Білий (38 хв.), Вадим Жук (52 хв.).

Чернігівська «Десна», після своєї першої перемоги в сезоні, завітала в гості до харківського «Геліоса», який в цьому сезоні смаку перемоги ще не відчував.

Олександр Рябоконь цього разу не став експериментувати зі складом команди, хоча в основні не було виявлено одного із лідерів «Десни», Петра Кондратюка, але з урахування невдалої минулої гри, можна було цього очікувати. Його місце на полі зайняв Олександр Стеценко.

В свою чергу «сонячні» дещо здивували своїм складом, виставивши на матч двох нападників і натякнувши, що вони сьогодні дуже прагнуть перемогти.

Власне, саме з атак господарів матч і розпочався, навіть виник перший гольовий момент, проте арбітр матчу своїм свистком врятував ворота «Десни», зафіксувавши порушення правил.

Зрозумівши, що можна пропустити вже в дебюті, чернігівці поступово перевели гру від своєї половини поля на чужу. Але першої небезпечної атаки довелося чекати аж до 11 хвилини, коли навіс зліва завершував Стеценко, поруч зі штангою.

Через 12 хвилин «Десна» мала більш реальний шанс забити. Навіс з кутового Мачуленко, удар головою Щедракова, поперечина, а Бровкін вже добити м'яч у ворота так і не зумів. Фактично це був найнебезпечніший момент «сіверян» за весь матч.

«Геліос» відповів рядом своїх атак, одна з яких завершилась курйозним голом. Штрафний в метрах 35-40 по центру воріт, виконав його Сергій Костюк, хоча удар і не вийшов сильним та точним, але в гущі гравців, м'яч, чи то зачепив Качуру, чи він свідомо відставив ногу, але Федоренко був спійманий на протиході і дотягнутись, до повільно летівшого у ворота  м'яча , не зміг.

Такий перебіг подій дещо деморалізував гравців «Десни», а «сонячні» провели ще одну непогану атаку. Ще один навіс зі штрафного Задоя. Гравці «Десни» в боротьбі м'яч винесли, але його знов повернули до штрафної де самісінький Давидов у падінні через себе пробив поруч зі штангою.

Більше нічого особливого в першому таймі так і не сталося.

Другий тайм розпочався схоже з першим. «Геліос» забрав м'яч під свій контроль, хоча нічого і не створив, але «Десна» була вимушена грати без м'яча хвилин так 10, що не дало змоги останнім на емоціях, після розмови у перерві, насісти на ворота «сонячних» Коли м'яч все ж таки перейшов до гравців «Десни», виявилося, що створити момент буде не так просто, адже «Геліос» грамотно все перекривав біля своїх воріт.новости футбола на сегодня

Все, що залишалося «сіверянам» - це, або грати дальніми передачами у боротьбу, або намагатися пройти флангами, чи наприклад використовувати нечисленні стандарти. Так, на 66 хвилині один із дальніх штрафних ударів від Чепурненко, хоча і долетів до воріт, але точності йому явно бракувало.

В свою чергу «Геліос» перейшов на контратакуючу гру, не забуваючи при цьому створювати досить небезпечні моменти. На 69 хвилині після прострілу зліва, захисники «Десни» ледь самі не зрізали м'яч у ворота, а на 74 хвилині матчу, від голу «сіверян» рятувати довелось Федоренко, який зміг витягнути удар Пархоменка з дев'ятки воріт.

 А що ж «Десна»? В намаганні щось змінити, Рябоконь провів ряд замін, на поле вийшли Петро Кондратюк, Леван Гулордава, Роман Луценко, Євген Агопов, останній до речі в цьому матчі дебютував за «Десну». Але все це, і навіть перехід Мельника в атаку, так ніякої користі команді і не принесло.

«Сонячні» до кінця матчу ще не раз могли подвоїти рахунок, чого тільки коштував момент на 85 хвилині. Все той же Пархоменко, після навісу, вже головою пробивав по воротах «Десни», м'яч потрапив в перекладену воріт, а добити з убойної позиції не зміг гравець «Геліоса», Герасимец. Через три хвилини Кравченко мав останній момент у зустрічі, але його удар головою ледь розминувся зі штангою воріт.

«Геліос» здобуває свою першу перемогу в сезоні, а нам доводиться констатувати, що в сезон «Десна» входить важко, чергуючи хороші домашні матчі з вкрай невдалими гостьовими. І якраз вирішення проблем в матчах на виїзді, може стати одним із ключових в сезоні. 

Сергій Вертіль спеціально для fcdesna.at.ua

Переглядів: 1669 | Додав: Serhey007 | Рейтинг: 4.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024