Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Вересень » 19 » Представляємо суперника: «Нива»
Представляємо суперника: «Нива»
12:51

Здавалося, підтримати команду приїхали всі Підгайці. Правду кажучи, суперник переважав за багатьма компонентами гри. Щоправда, перемогли львів'яни (2:0) не без допомоги судді. Один з голів суперник забив після сумнівного пенальті. Тоді вважалося, що команда-новачок і так добралася в кубку ген куди. Цікаво, що тоді в «Соколі» у нападі грав Ігор Яворський. Декілька гравців «Ниви» знали його, переговорили з ним. І в підсумку наприкінці сезону Яворський погодився захищати кольори «Ниви». А далі команда торувала шлях до другої ліги чемпіонату СРСР.Японские шторы заказать, купить в салоне штор "Эскиз". Японские шторы на заказ в Санкт-Петербурге, спб.

Три роки підгаєцька, а згодом бережанська «Нива» виходила до фінальної пульки і лише з третьої спроби зуміла пробитися до ліги майстрів. Було то в 1982 році. В лізі майстрів команда не стушувалася, займаючи в перших двох сезонах місця в середині турнірної таблиці (13 позиції). А коли її перевели до Тернополя, то результати пішли вгору. Спершу було 7 місце, потім 4 і на кінець, в 1987 році команда виборола срібні медалі, а через два роки - бронзові. Успішні виступи в буферній лізі другої ліги (в 1990-1991 рр. команда двічі була в кроці від призового місця) дозволили «Ниві» дебютувати в чемпіонаті України серед команд вищої ліги. 10 сезонів вона відіграла серед еліти українського футболу (найкращими результати були сьомі місця в 1992, 1993/1994 та 1997/1998 рр.).

Однак, за підсумками сезону 2000/2001 покинула вищу, а наступного сезону і першу лігу. Сім років тернопільські вболівальники чекали коли команда підвищиться в класі. Були двічі четверті місця, друге місце і ось у сезоні-2008/2009 футболісти «Ниви» таки зуміли вибороти путівку до першої ліги, ставши чемпіонати першості України серед команд другої ліги (група «А»).

Проте в сезоні 2009/2010 команда зайняла останнє місце в першій лізі и повернувшись в другу. В минулому сезоні посіла друге місце і отримала право брати участь в перехідних матчах за підвищення в класі, де перемогла ФК «Одеса» - 2:0, 4:1, та пробилася у першу лігу. Тепер тернопільська команда боротиметься за прем'єр-лігу, - повідомив президент клубу Автанділ Мдінарадзе у своєму інтерв'ю.


Переглядів: 1491 | Додав: DimaX | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024