Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Квітень » 13
Шановні вболівальники !

У зв’язку з ситуацією, що склалась навколо офіційного сайту ФК «Десна» - повідомляємо Вам, що сайт www.fcdesna.com , який завжди був інформаційним вікном для вболівальників, і висвітлював основні новини футбольного клубу – зараз не має жодного відношення до ФК «Десна» і містить свідомо неправдиву інформацію щодо нашого клубу.

Від тепер всі бажаючі можуть дізнатися найсвіжіші та правдиві новини зі стану команди на новому сайті за адресою www.fcdesna.at.ua .Читати далі>>>
Переглядів: 2636 | Додав: DimaX | Дата: 13.04.2009 | Коментарі (4)

Волею футбольного календаря перший виїзний матч 2009 року чернігівська „Десна” мала проводити в Ужгороді проти місцевого „Закарпаття”.

Однак через те, що ужгородський клуб заборгував тамтешньому стадіону „Авангард” чималу суму за оренду, „Закарпаття” тимчасово „переїхало” в Мукачеве.

Слідом за „Десною” в це чудове місто біля підніжжя Карпат вирушили і чернігівські фани. Це був наш ювілейний, 200-й виїзд за команду. Перший був у 1990 році.

Четверо фанів прибули в Мукачеве у день матчу.

 А автор цих рядків виїхав раніше, щоб після 11-річної перерви відвідати ще й файне місто Львів.

Відвідавши собор Святого Юри, піднявшись на Високий Замок, оглянувши музейну експозицію львівського Арсеналу і поспілкувавшись з місцевими журналістами, зранку 10 квітня я вийшов за міську межу Львова, щоб пізнати якість автостопу в Західній Україні.

Він виявився напрочуд вдалим – вже через 8 хвилин голосування на трасі зупинилась вантажівка Mercedes з рівненськими номерами, яка їхала якраз в Мукачеве.

Через три години, подолавши кілька гірських перевалів (там ще лежить сніг), я прибув у Мукачеве.

Закарпаття зустріло теплом, сонцем і буянням квітучих дерев. Архітектура міста свідчила про те, що зовсім поруч – католицька Європа з її віковічними традиціями та культурою.

До матчу залишалось більше доби і тому я вирішив оглянути найцікавішу пам’ятку Мукачевого – старовинний замок-фортецю. Її збудовано на вершині гори ще в Х столітті, за час свого існування фортецю шість разів брали штурмом і облогою різні вороги (останнього разу – в 1848 р.).

Фортеця дійсно велична, цікава і, звичайно, романтична. Вхід усередину виявився платним (8 гривень), але платять лише туристи, бо всі місцеві знають потаємні ходи і потрапляють в замок більш „науковими методами”. Я теж їх відшукав і абсолютно безкоштовно пройшовся по мурах, внутрішніх дворах і приміщеннях фортеці. Читати далі>>>

Переглядів: 1657 | Додав: DimaX | Дата: 13.04.2009 | Коментарі (0)

Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024